ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 15.05 Τρίτη

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 15.05 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 30. Οι Κρίνοι

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικά λόγια
2 Νέοι εραστές
3 Ειδήσεις χαρμόσυνες

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Έχετε μελετήσει τα πάντα, γύρω από μια άμεση επανασύνδεση που σας έχει προταθεί από τον πρώην σας. Αυτήν την φορά μην αναλωθείτε σε παρελθοντολογίες.

Καρκίνος
Η κριτική και τα λόγια σας, προς τον άνθρωπο σας, κάποιες φορές ίσως και να ξεφεύγουν του μέτρου. Μπορεί τελικά να σας φταίει κάτι άλλο και να ξεσπάτε μέσα στην σχέση σας.

Ζυγός
Θα μοιραστείτε μέσα στο επόμενο διάστημα, πολλές και ευχάριστες εμπειρίες με κάποιον φίλο – συνεργάτη σας, που πιθανώς και να σας φέρουν πιο κοντά ερωτικά.

Αιγόκερως
Θέλετε να μείνετε μόνοι σας, και να αφοσιωθείτε στα επαγγελματικά πλάνα σας. Σίγουρα μέσα από αυτήν την λογική, η τσέπη σας θα ξανα – γεμίσει άμεσα.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Αν και εσείς δεν βλέπετε κάποια σπουδαία προοπτική σε αυτήν την ερωτική σχέση που έχετε, ίσως και να πρέπει να το συζητήσετε με την άλλη πλευρά.

Λέων
Έχετε πια συλλέξει πολλές αισθηματικές εμπειρίες, και το μόνο που θέλετε είναι να βρεθεί στον δρόμο σας, μια καινούργια ερωτική ιστορία, και αυτό να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

Σκορπιός
Τα οικονομικά σας θέματα έχουν αρχίσει και λύνονται. Μέχρι τις αρχές του Καλοκαιριού, σίγουρα θα έχετε και τον πρώην σας να σας κάνει προτάσεις επανένωσης.

Υδροχόος
Μην χάνεστε από την σχέση σας, μόνο επειδή κάποια άλλα τρίτα θέματα της καθημερινότητα σας, δεν κυλούν όπως θα θέλατε. Κρατήστε ισορροπίες σε όλα.

zwdia

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Θέλετε να δείτε και να μάθετε, από την μεριά του ανθρώπου σας, τι συμβαίνει τελικά στην οικονομική και προσωπική του ζωή, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε απομονωμένοι.

Παρθένος
Οι μέρες μέχρι και να λήξει ο Μάιος, έχουν για εσάς, δώρα αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Σίγουρα και τα δύο σε σωστές αναλογίες θα σας διορθώσουν την ψυχολογία.

Τοξότης
Ερωτικό ενδιαφέρον έχει κάποιος συνεργάτης – συνάδελφος σας, και θα σας το δείξει με έμμεσο τρόπο, μέσα στις επόμενες ημέρες σας. Κρατήστε την έκπληξη σας.

Ιχθύς
Το μόνιμο πρόβλημα που έχετε αυτή η αισθηματική σας σχέση είναι…εξαιτίας της πρώην σχέσης του συντρόφου σας, που δεν σας αφήνει σε ησυχία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.