ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 15.06 Παρασκευή

lenorman

Κοινοποίηση:

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 15.06 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 2. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές περιπέτειες
2 Διπλές καταστάσεις
3 Κρυφές αγάπες

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Όσα έχετε περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, σας έχουν κάνει ακόμη πιο δυνατούς. Τώρα είστε ικανοί για τα πάντα, ακόμη και να βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας.

Καρκίνος
Θέλετε να συναντήσετε κάποιον που όμως ακόμη δεν τον ξέρετε και τόσο καλά. Μάλλον θα πρέπει να βρείτε έναν ευφάνταστο τρόπο, για να τον γοητεύσετε.

Ζυγός
Ανήκετε στους υπερτυχερούς αυτού του Καλοκαιρινού μήνα, που θα ανεβάσουν τα οικονομικά τους, και κάποιοι θα επανασυνδεθούν με το παρελθόν τους.

Αιγόκερως
Ο σύντροφος σας, έχει κάποια μόνιμα προβλήματα από την πρώην σχέση του, που όμως θα φροντίσει μέσα στο επόμενο διάστημα να τα λύσει.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Θέλετε μια μόνιμη σχέση, που θα έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ονειρεύεστε. Αν δεν την έχετε βρει ακόμη, μάλλον αυτό τον μήνα, κάτι θα σας εμφανιστεί.

Λέων
Οι προσκλήσεις που θα δεχτείτε, είναι πολλές και σίγουρα κάποια θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Ετοιμαστεί για έναν μεγάλο Καλοκαιρινό έρωτα.

Σκορπιός
Αυτός που σας θέλει, θα αφήσει επιτέλους ελεύθερα τα συναισθήματα του, και θα σας κάνει μεγάλες αποκαλύψεις, που σίγουρα θα σας κάνουν να ενθουσιαστείτε.

Υδροχόος
Η συμπεριφορά σας, είναι πέραν του δέοντος καλές προς τον σύντροφο σας, και φυσικά έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να πάτε και πιο κάτω.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 15.06 Παρασκευή

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Το τελευταίο που σας ενδιαφέρει, είναι να μπερδευτείτε μέσα σε γάμους και λοιπές καταστάσεις. Μόνο η εργασία σας, αυτήν την εποχή σας ενδιαφέρει.

Παρθένος
Είσαστε κάποιες φορές, πέραν του μέτρου υπερβολικοί και απαιτητικοί, από το ταίρι σας. Αυτήν την εποχή, μάλλον θα πρέπει να προσφέρετε και εσείς.

Τοξότης
Δύο καταστάσεις, που έχετε μέσα στην καρδιά σας πρέπει να βρουν τον τρόπο να σας κάνουν χαρούμενους. Η μια είναι η οικογένεια σας και η άλλη η σχέση σας.

Ιχθύς
Η ζήλια σας έχει φτάσει σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Μια πιο σοβαρή και μετρημένη συζήτηση θα σας ξεμπλόκαρε σαν ζευγάρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.