ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.11 Τετάρτη

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.11 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 02 Τα Σπαθιά 06 Καρό

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Αλλαγές από γυναίκα
2 Σχόλια και Κουτσομπολιά
3 Χρήματα από αντρική φιγούρα

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Έχετε ακούσει και έχετε δει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον πλέον έχετε εξάγει τα συμπεράσματα σας …για το άτομο που θέλετε να υπάρχει μέσα στην ζωή σας.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες αυτό το διάστημα, μέσα στην σχέση σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, αυτό θα ξεπεραστεί.

Ζυγός: Αγωνιείτε και έχετε χάσει τελείως την προσωπική σας ισορροπία …γύρω από την προσωπική ζωή του συντρόφου σας. Αφήστε να κάνει τις δικές του μάχες.

zodia-zvdia-22

Αιγόκερως: Αν δεν έχετε ακόμη λάβει αυτά που σας χρειάζονται σε αισθηματικό επίπεδο, για να αισθανθείτε ασφαλείς μέσα σε αυτήν την σχέση.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια θέματα, κυρίως οικονομικά που όμως κάνει ότι μπορεί για να τα λύσει και να ξεφύγει από αυτήν την άσχημη κατάσταση.

Λέων: Οι μέρες έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ατμόσφαιρα …που σας κάνει να αισθάνεστε ότι μπορείτε να κατακτήστε, όλους τους δύσκολους στόχους σας.

zvdia-00

Σκορπιός: Σίγουρα έχετε πολλές απορίες, για το παρελθόν του συντρόφου σας. Μην χαλάτε την εικόνα σας, καλύτερα να ρωτήστε ευθέως και άμεσα.

Υδροχόος: Ωραία η μέρα για συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα, και αναφέρονται γύρω από τις μελλοντικές σας επίσημες δεσμεύσεις.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Τα βράδια σας θα γεμίσουν με προτάσεις και προσκλήσεις …που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Νέοι έρωτες θα έρθουν για όλους του μόνους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Μπορεί να έχουν πέσει οι ρυθμοί σας, με όλα αυτά που σκέφτεστε και κάνετε ταυτόχρονα αυτήν την εποχή, αλλά είναι μόνο προσωρινό.

Τοξότης: Μπορεί να έχετε κάποια μέτρια διάθεση αυτήν την εποχή μέσα στον δεσμό σας, όμως είναι κάτι που με τη προσπάθεια και των δύο να ισορροπήσει.

Ιχθύς: Όλα μπορούν να δημιουργηθούν και να εξελιχτούν μέσα σε ένα ζευγάρι, αρκεί να το θέλει. Εσείς από την μεριά σας, απλά κάντε αυτό που λέει η συνείδηση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.