ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 17.07 Τρίτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 17.07 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 31. Ο Ήλιος (Άσσος Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Ερωτική αισιοδοξία
– Αντρική θετικότητα
– Ζεστός χαρακτήρας

zodia-zvdia-22

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν ξέρετε ακόμη, τι αποζητά από εσάς αυτή η νέα ερωτική γνωριμία, που έχει μπει στην ζωή σας και την έχει αλλάξει. Οι εκλείψεις θα βγάλουν πολλά στην επιφάνεια.

Ταύρος

Μην δίνετε δικαιώματα μέσα στην εργασία σας και ειδικά μέσα από φλερτ που κυκλοφορούν εκεί. Αν θέλετε κάτι περισσότερο, αφήστε το …για τα έξω περιβάλλοντα.

Δίδυμοι

Δεν έχετε ακόμη πει σε κανέναν, τίποτα για αυτήν την νέα αισθηματική σχέση που έχετε δημιουργήσει. Μάλλον για κάποια θέματα σας προκαλούν ακόμη ανησυχία.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 17.07 Τρίτη

chartomantia-087

Καρκίνος

Ζείτε μέσα σε μια ερωτική ανησυχία και μάλλον δεν έχετε δώσει και πολλή σημασία, σε όλα τα άλλα σημαντικά κομμάτια της ζωής σας.

Λέων

Ένας νέος έρωτας είναι ακριβώς αυτό, που χρειάζεστε έτσι ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε την άσχημη σας ψυχολογία εν σχέση με το παρελθόν.

Παρθένος

Αν ξέρετε ότι μπορεί να χωρίσετε, με τον άνθρωπο σας αν πιάσει τις επαφές που ακόμη διατηρείτε με το παρελθόν σας, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε.

taro-zodia-76

Ζυγός

Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν πολλά νέα πρόσωπα που πια θα θελήσουν να σας γνωρίσουν πια και από κοντά.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 17.07 Τρίτη

Σκορπιός

Αν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί ή σας κάνει και ζηλεύετε, μέσα στην σχέση σας, απλά μην το επιτρέπεται να συμβαίνει για πολύ ακόμη.

Τοξότης

Το μόνο που υπάρχει αυτήν την στιγμή μέσα στο μυαλό σας είναι να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι, και να ξεφύγετε από όλα αυτά που τώρα σας ταλαιπωρούν.

zodia-88

Αιγόκερως

Αν έχετε έστω και μια πιθανότητα, να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που τώρα έχετε χωρίσει, μην την αφήσετε να πάει χαμένη λόγω εγωισμού.

Υδροχόος

Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στην οικονομική σας ζωή, που ακόμη δεν σας αφήνουν να ψάξετε πιο βαθιά σε άτομα και προσωπικότητες, για να βρείτε έναν νέο σύντροφο.

Ιχθείς

Υπάρχει ένα μυστικό στην ερωτική σας ζωή, που δεν θέλετε να το ξέρει κανείς. Τουλάχιστον μην μένετε πια δεσμευμένοι γύρω από αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.