ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 18.05 Παρασκευή

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 18.05 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 02. Τα Σπαθιά (06 Κάρο)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Εντάσεις σε ζευγάρια
2 Δώρα από άντρα
3 Οικονομική άνεση

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Δεν θέλετε σχέσεις και συντροφικότητες αυτό το διάστημα. Μόλις έχετε βγει από μια δύσκολη κατάσταση και θέλετε πια την ηρεμία σας. Όχι για πολύ πάντως.

Καρκίνος
Οι αλλαγές που έχει προτείνει ο άνθρωπος σας, σας βρίσκουν επί του παρόντος αδιάφορους ίσως και αντίθετους. Θέλετε πια, να γίνουν κάποιες ουσιαστικές κινήσεις.

Ζυγός
Δεν έχετε κάνει κάτι για το οποίο να πρέπει τόσο έντονα να σας κριτικάρει ο άνθρωπος σας. Επίσης, δεν είστε εσείς αυτοί, που θα ανεχτείτε και προβληματικές συμπεριφορές.

Αιγόκερως
Ο κάθε άνθρωπος αγαπάει με τον δικό του τρόπο. Αυτό ακόμη δεν το έχετε καταλάβει το ταίρι σας, που αποζητά να του δώσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στην καθημερινότητα σας.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Κάποιες κινήσεις έμμεσες που βλέπετε από τον πρώην σύντροφος σας, δεν είναι τυχαίες. Αυτό είναι και κάτι που ίσως και να υποδηλώνει την τάση του, για επιστροφή.

Λέων
Ο δρόμος που έχετε πάρει, είναι μόνον αυτός της εργασιακής δημιουργίας. Όλα τα άλλα και γύρω από τον έρωτα, πολλές φορές μέχρι τώρα σας έχουν απογοητεύσει.

Σκορπιός
Οι φίλοι σας έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή συμμαχία και θέλουν, να σας φέρουν σε επαφή, με κάποιον που ήδη εδώ και καιρό τους έχει εξομολογηθεί τον έρωτα του.

Υδροχόος
Οι μέρες έχουν εκπλήξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η επιτυχία είναι κάτι που ήδη σας ακολουθεί. Σε όλα αυτά, και ένα φρέσκο φλερτ θα εμφανιστεί.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα υπάρξουν καθοριστικές αλλαγές, σε σχέσεις και γάμους, που σίγουρα θα βρουν την πορεία τους, προς την ηρεμία.

Παρθένος
Κολυμπάτε σε βαθιά νερά και σας αρέσει. Προσοχή μόνο με τις όποιες επιπολαιότητες, να μην μείνετε μόνο βρεγμένοι και το δόλωμα ανά χείρας.

Τοξότης
Οι έρωτες που είναι δίπλα σας, και σας πολιορκούν εμφανώς, δεν σας ενδιαφέρουν. Εσείς ακόμη αναμένετε κάποιον…από το παρελθόν.

Ιχθύς
Αν δεν θέλετε άλλες εντάσεις και προβλήματα μέσα στην σχέση σας, το καλύτερο θα ήταν να κλείσετε τις πόρτες στους παράγοντες …που σας προκαλούν αναταραχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.