ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.06 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 18.06 Δευτέρα

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 14 Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές αντιζηλίες
2 Δεύτερες σκέψεις
3 Επαγγελματικός ανταγωνισμός

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο χρόνος που περνάτε μαζί με τον άνθρωπο σας, δεν σας είναι αρκετός. Μάλλον έχετε χαθεί λόγο τρίτων υποχρεώσεων. Λίγη υπομονή και από το νέο μήνα, όλα αλλάζουν.

Καρκίνος
Οι καταστάσεις, εντός της σχέσης σας, έχουν απείρως καλυτερέψει και αισθάνεστε ότι τώρα με τον άνθρωπο σας, μπορείτε να κάνετε κάποια πιο συγκεκριμένα όνειρα για το μέλλον.

Ζυγός
Οι διαφωνίες που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας, έχουν ξεφύγει της λογικής και του μέτρου. Σκεφτείτε και πάρτε κάποιες τελικές αποφάσεις, και πριν χαθεί όλο το συναίσθημα.

Αιγόκερως
Δεν έχετε βάλει κάποιο όριο, στον πρώην σύντροφο σας και με αυτήν την ελευθερία, κατά καιρούς εισβάλει στην ζωή σας, και σας ταράζει, ότι έχετε δημιουργήσει.

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Οι μοναχικές ημέρες, θα λήξουν και από τον επόμενο μήνα, θα βρείτε μια καινούργια ερωτική συντροφιά, που θα σας κάνει να μπείτε και πάλι στους ρυθμούς των συναισθημάτων.

Λέων
Μάλλον οι φίλοι και οι γνωστοί, του συντρόφου σας, δεν σας είναι αρεστοί. Εσείς καλύτερα να εστιάσετε πάνω στην σχέση σας και τι μέλλον μπορείτε να χτίσετε.

Σκορπιός
Θα αντιμετωπίσετε με μεγάλη επιτυχία, κάποια οικονομικά και εργασιακά θέματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Σε επόμενο στάδιο θα πρέπει να κοιτάξετε και λίγο τον άνθρωπο σας.

Υδροχόος

Οι πρωτοβουλίες που παίρνετε κατά καιρούς, δεν σας αφήνουν να δείτε και την ολική προσωπικότητα του ατόμου που αγαπάτε. Μην τα βάζετε όλα στους ώμους σας.

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.06 Δευτέρα

zwdia - love

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Με τόσα πολλά που έχετε να κάνετε αυτήν την εποχή, μάλλον έχετε αφήσει φίλους και ταίρι, σε δεύτερη μοίρα και με πολλά παράπονα. Διορθώστε το άμεσα.

Παρθένος
Η ανάγκη που έχετε για συντροφικότητα ακόμη δεν έχει γίνει αντιληπτή από τον άνθρωπο σας, που και αυτός το τωρινό χρονικό διάστημα, έχει τα προβλήματα του.

Τοξότης
Κάποια ζητήματα μέσα στην εργασία σας, δεν έχουν ακόμη λήξει και ίσως και να πρέπει, να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που σας βλέπει λίγο μουτρωμένος αυτό το διάστημα.

Ιχθύς
Δεν έχετε διάθεση για καυγάδες. Αυτό να το πείτε στον άνθρωπο σας, που έχει πολλά ζητήματα δικά του να λύσει, και κάποιες φορές, οι συμπεριφορές του είναι προβληματικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.