ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 18.07 Τετάρτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 18.07 Τετάρτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 12. Τα Πουλιά (07 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

– Ερωτικές ειδήσεις
– Εκπλήξεις αγάπης
– Οικονομική άνεση

zodia-zvdia-22

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν είστε μέσα στην καλή χαρά και την χαλαρότητα, με όλα αυτά τα περίεργα που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Φυσικά και πρέπει να τα λύσετε.

Ταύρος

Όσο θα υπάρχουν καταστάσεις, με το παρελθόν που σας καταπιέζουν, τόσο εσείς δεν θα μπορείτε να ξανα-φτιάξετε… την προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχουν ακόμη κάποια νεότερα, από τον πρώην σας. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς από μόνοι σας θα ψάξετε τις λύσεις.

chartomantia-087

Καρκίνος

Δεν μπορείτε να πείτε κάτι ακόμη σίγουρο, στον άνθρωπο που αγαπάτε. Ίσως και να πρέπει να δείτε ακόμη κάποια περισσότερα πράματα από αυτόν.

Λέων

Οι μέρες έχουν πολλές αλλαγές, για την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να δείτε τα πράματα με μια πιο σοβαρή οπτική.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 18.07 Τετάρτη

Παρθένος

Οι θέσεις που έχει ο άνθρωπος σας, κάποιες φορές μπορεί να γίνονται άκρως ενοχλητικές, αλλά αυτό είναι κάτι που το ξέρατε από την αρχή.

zwdia - love

Ζυγός

Δεν θα πρέπει να κοιτάτε ακόμη το παρελθόν, όταν αυτό σε εσάς δεν δίνει κανένα σημείο αναφοράς στο τώρα. Και η ζωή συνεχίζεται.

Σκορπιός

Δεν σας αφορά πραγματικά τι κάνει ο άνθρωπος σας, τις άλλες ώρες που είναι μαζί με τις παρέες του. Ξέρετε ήδη ότι το καταπιέζετε πάρα πολύ.

Τοξότης

Έχετε καταφέρει να σώσετε πάρα πολλές φορές αυτήν την σχέση, και όπως και στο τώρα κάνετε την μεγάλη σας προσπάθεια για να μην αφήσετε τις καταστάσεις, να φτάσουν στα άκρα.

zodia-88

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως

Μην επηρεάζεστε από όλα αυτά που κάνουν τα άλλα ζευγάρια, μέσα στην σχέση τους. Υπάρχουν και πολλά ακόμη που δεν τα ξέρετε.

Υδροχόος

Αποδείξτε με πράξεις πια την αγάπη και τα συναισθήματα που έχετε για τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που το περιμένει με μεγάλη αγωνία.

Ιχθείς

Είναι ιδανικό αυτό το διάστημα, για να φύγετε μαζί με τον αγαπημένο σας για διακοπές, έτσι ώστε και οι δύο να ξανα- γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.