ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 19.06 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 19.06 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 11. Το Σπαθί ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικά πάθη
2 Νέος έρωτας
3 Επαγγελματική επιτυχία

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο μήνας έτσι όπως εξελίσσεται δίνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, σε ζευγάρια που έχουν τσακωθεί – απομακρυνθεί, για να συναντηθούν και να μιλήσουν πιο σοβαρά.

Καρκίνος
Οι έξυπνες κινήσεις που έχετε κάνει, για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου από το παρελθόν σας και πάλι, μάλλον έχουν κάνει δουλειά. Να περιμένετε εκπλήξεις λίαν συντόμως.

Ζυγός
Όλα έχουν γίνει ένα κουβάρι, μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε και εσείς από την δική σας την μεριά, είναι δώσετε χρόνο σε όλες τις πλευρές.

Αιγόκερως
Η δυναμική σας, έχει πιάσει ταβάνι. Τώρα ειδικά που είστε μόνοι σας, από αισθηματικές υποχρεώσεις, σίγουρα μπορείτε να δείτε την υπόλοιπη σας ζωή πολύ πιο καθαρά.

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Αν χρειάζεται να παραμερίσετε για λίγο καιρό, την έντονη και περιπετειώδη σας ερωτική ζωή, τότε απλά κάντε το, καθώς οι εργασίες και οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει.

Λέων
Δεν ξέρετε ποια τι θέλει και τι αισθάνεται ο άνθρωπος σας, που έχει χαθεί από τους κανονικούς ρυθμούς της σχέσης σας. Μόνο μέσα από συζήτηση θα έρθουν οι λύσεις.

Σκορπιός
Το πρόσωπο που αγαπάτε, έχει μπλέξει με μια νέα σχέση και από ότι μαθαίνετε δεν περνάει καλά. Πιθανόν μέσα στο Καλοκαίρι αυτό, να είστε και πάλι μαζί.

Υδροχόος
Οι έρωτες έρχονται και μένουν για αυτούς μόνο που ξέρουν πώς να φερθούν και να τους ανάγουν σε μεγάλες αγάπες. Όλα τα άλλα είναι για τους ερασιτέχνες.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 19.06 Τρίτη

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Οι ευνοϊκές συγκυρίες που υπάρχουν μέσα στην σχέση, και με την οικονομική άνοδο που θα προκύψει στον άνθρωπο σας, θα φέρουν και τις επίσημες δεσμεύσεις.

Παρθένος
Η θέση σας, για τον πρώην σας που τόσο σας έχει πληγώσει είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει. Τουλάχιστον να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς σας ξανα-προσεγγίζει.

Τοξότης
Ο σύντροφος σας, θέλει να μοιραστεί, πολλά από τα καλά νέα που έχετε σε μια οικονομική – δικαστική του υπόθεση μαζί σας. Μάλλον οι δρόμοι για εσάς ανοίγουν.

Ιχθύς
Έχετε μαζέψει πολλά, μέσα στην καρδιά σας και θέλετε να τα πείτε στο άτομο που σας τα έχει προκαλέσει. Ένας μεγάλος έρωτας είναι στα σκαριά λοιπόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.