ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.03 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.03 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 22. Οι Δρόμοι ( Ντάμα Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Μπερδεμένες καταστάσεις
2 Διπλές διαδρομές
3 Ξαφνικό χρήμα

zodia-zvdia-22

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός: Μην καταναλώνεστε με άτομα που έχουν δείξει τον άπιστο τους χαρακτήρα και σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Αν το επιτρέψετε θα το ξανακάνουν.

Καρκίνος: Μην φοβηθείτε να πείτε τα πράματα όπως εσείς τελικά τα αντιλαμβάνεστε μέσα στον δεσμό σας. Πιθανόν και να λυθούν και οι όποιες παρεξηγήσεις.

Ζυγός: Οι υποθέσεις που κάνετε για κάποιον που τον θέλετε αλλά, ακόμη δεν έχει κάνει κάποια σημαντικό βήμα, είναι λάθος. Ο ίδιος σας πλησιάζει προσεχώς με προτάσεις.

Αιγόκερως: Αφήστε και μην πιέζετε τον άνθρωπο σας, να σας δώσει απαντήσεις και να κάνει πράματα, που ακόμη δεν του το επιτρέπουν οι δικές του καταστάσεις.

astrologia-090

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.03 Τρίτη

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Εσείς που έχετε μείνει μόνοι σας, θα χρειαστεί στην επόμενη ερωτική σας επιλογή να είστε άκρως πιο προσεχτικοί, καθώς….αυτή σας πλησιάζει.

Λέων: Ένας άδοξος έρωτας, δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει η αφορμή για να σταματήσετε να ελπίζετε σε κάτι νέο. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα, φέρνει εκπλήξεις.

Σκορπιός: Έχετε πάρει τα μαθήματα σας, και σίγουρα πια ξέρετε τι και ποιος μπορεί να σας ταιριάξει…άρα μην χάνεστε μέσα σε αδιέξοδες προτάσεις.

Υδροχόος: Θα έχετε πολλά πλησιάσματα, από καινούργιο κόσμο, που θέλει να κερδίσει την ερωτική σας εύνοια αλλά και την καρδιά σας, αν του το επιτρέψετε.

taro-zodia-76

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.03 Τρίτη

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Ο άνθρωπος σας, μετά από τις μακρόσυρτες συζητήσεις, που έχετε κάνει για την σχέση σας, θα αλλάξει την πορεία του και όπως εσείς το έχετε απαιτήσει.

Παρθένος: Υπάρχουν ακόμη κάποια λίγα περιθώρια για να τα βρείτε με τον πρώην αγαπημένο σας, που όμως θα πρέπει να αφήσουν εκτός όλους τους τρίτους.

Τοξότης: Θα παραξενευτείτε με τις προτάσεις που θα σας έρθουν από έναν πρώην εραστή σας, που θέλει να είστε μαζί ίσως και κάτω από επίσημο δέσμευση.

Ιχθύς: Ανήκετε στους ευνοημένους των ημερών που θα δουν χρήμα στην τσέπη τους, αλλά και μια μεγάλη νέα αγάπη στην καρδιά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.