ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 20.06 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 20.06 Τετάρτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 29. Η Γυναίκα ( Άσσος Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Νέα γνωριμία
2 Επικοινωνίες έντονες
3 Επαγγελματικός ανταγωνισμός

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο μήνας που λήγει, έχει κάποιες ανατροπές, στα οικονομικά σας, που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεφύγετε από όλα αυτά που σας κρατούν αγκυλωμένους στο τώρα.

Καρκίνος
Δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί τι γίνεται μέσα στους οικογενειακούς κύκλους, του ανθρώπου σας, που μάλλον σας κρατάει επίτηδες μακριά και εκτός.

Ζυγός
Έχετε πει όλην την αλήθεια σας, στο άτομο που αγαπάτε, και μάλλον τώρα είστε σε μια δύσκολη αναμονή για την απάντηση. Σίγουρα θα έρθει σύντομα και θα είναι και θετική.

Αιγόκερως
Δεν έχετε ακόμη δει κάποια σημαντική αλλαγή, σε όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί το ταίρι σας, όσον αφορά…παρελθόν και παράλληλη σχέση.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Έχετε αφήσει για λίγο και σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή και σχέση, για να επιταχύνετε κάποιες άλλες καταστάσεις, μέσα σε οικονομικά και επαγγελματικά.

Λέων
Δεν έχετε διαχειριστεί και με τον καλύτερο τρόπο, καταστάσεις που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, και τώρα με έντονο τρόπο, τις έχετε βρει μπροστά σας.

Σκορπιός
Δεν ξέρετε ακόμη τι έχει αποφασίσει το ταίρι σας, για τα καλοκαιρινά σας πλάνα. Μάλλον σας το φυλάει για έκπληξη και μαζί με κάτι άλλο, που δεν το υποψιάζεστε.

Υδροχόος
Προσοχή στις υπερβολές, που ακούτε από τους γύρω σας, σε όλα αυτά που συντελούνται στην ζωή κάποιου ατόμου που αγαπάτε, αλλά αγνοείτε την καθημερινότητα του.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 20.06 Τετάρτη

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Δεν θέλετε να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σύντροφο σας, και αυτό το έχετε ήδη δηλώσει πολλές φορές σε αυτόν. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και να χρειαστεί να το πείτε πάλι.

Παρθένος
Έχετε πετάξει στην κυριολεξία, όλα αυτά που σας πληγώνουν στην προσωπική σας ζωή, και τώρα έχετε βάλει τα δυνατά σας, για να εξελιχθείτε στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης
Δεν έχετε και τόσο πολύ πιο χρόνο στην διάθεση σας, για να έχετε κάποιον στην αναμονή, για να του απαντήσετε. Μάλλον έτσι κάπως ρισκάρετε.

Ιχθύς
Έχετε κάνει κάποια βήματα, με τον άνθρωπο σας προς τον στόχο της δέσμευσης, αλλά ακόμη θα πρέπει να περιμένετε την άνοδο των οικονομικών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.