ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 20.07 Παρασκευή

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 20.07 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 30.Οι Κρίνοι (Ρήγας Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Αισθηματικές εξομολογήσεις
– Ερωτικά θέματα
– Καλές συνεργασίες

zodia-zvdia-22

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και σίγουρα δεν θα τον προσφέρετε πια σε άτομα, που ξέρετε ότι δεν έχουν κάτι εξίσου πολύτιμο να σας προσφέρουν και αυτά.

Ταύρος

Δεν θα δικάσετε κανέναν, αν τελικά δεν έκανε κάτι από τα μεταξύ σας συμφωνημένα. Μάλλον εσείς έχετε κάνει εσείς εν αρχή το πρώτο λάθος, στην τότε σας επιλογή.

Δίδυμοι

Δεν θα βρείτε τελικά και τόσο μεγάλα εμπόδια αν θελήσετε να επιστρέψετε σε μια πιο παλιά σας ερωτική σχέση. Μάλλον η πόρτα είναι ανοιχτή και σας περιμένει.

chartomanteia-44

Καρκίνος

Αν θέλετε να είστε μόνοι σας, τότε απλά μπορείτε να το κάνετε. Δεν σημαίνει ότι επειδή οι άλλοι είναι μέσα σε ερωτικές σχέσεις, πρέπει να ακολουθήσετε.

Λέων

Αν υπάρχει μια νέα γνωριμία, που σας έχει κάνει κάτι διαφορετικό στο μυαλό, τότε θα έχετε τις ευκαιρίες, για να γνωριστείτε λίγο καλύτερα!

Παρθένος

Αφήστε τα σχόλια των τρίτων, έξω από την σχέση σας. Σίγουρα θα υπάρχουν αλλά όσα ξέρετε εσείς…δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος τελικά.

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

taro-zodia-76

Ζυγός

Είσαστε προσανατολισμένοι και απόλυτα θετικοί για να πάτε πίσω στον πρώην αγαπημένο σας, και να του μιλήσετε υπό άλλους όρους για μια επανένωση.

Σκορπιός

Έχετε πολλές τρίτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που δεν σας αφήνουν καθόλου να δώσετε χρόνο στην προσωπική σας καθημερινότητα και σχέση.

Τοξότης

Είστε σε μια καλή φάση, που δεν θέλετε αυτόν τον καιρό, να μπλέξετε μέσα σε ερωτικές καταστάσεις. Ίσως να το κάνετε από την νέα σεζόν του Καλοκαιριού.

zodia-88

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως

Όλα καλά τελικά. Ένας μόνο μικρός καυγάς, ήτανε με τον άνθρωπο σας και τώρα έχει ξεθυμάνει. Επισπεύστε τις διακοπές σας και όλα θα διορθωθούν.

Υδροχόος

Δεν μπορείτε να κάνετε πίσω από τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στον άνθρωπο σας. Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε αλλαγές μεγάλες.

Ιχθείς

Έχετε κάνει ένα λάθος με τον πρώην σας, και θα πρέπει να το διορθώσετε. Σίγουρα περιμένει την δική σας κίνηση άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.