ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 21.04 Σαββάτο

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 21.04 Σαββάτο

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Ερωτικά μυστικά
2 Συμφωνίες κρυφές
3 Παράλληλες διαδρομές

zodia-zvdia-22

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός: Αν αισθάνεστε ότι τα λόγια και οι πράξεις σας, δεν επαρκούν τελικά για να πείσετε κάποιον να σας δώσει μια ακόμη αισθηματική ευκαιρία, καλύτερα να απομακρυνθείτε.

Καρκίνος: Τα πολλά λόγια του συντρόφου σας, ακόμη έχουν μείνει ορφανά πράξεων. Δώστε τον χρόνο που κρίνετε και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ζυγός: Έχετε γίνει προσφάτως ζευγάρι με κάποιον ο οποίος, είναι άκρως ενθουσιασμένος με εσάς και την ιδιαίτερη σας προσωπικότητα.

Αιγόκερως: Δώστε χώρο και χρόνο σε καταστάσεις, που αφορούν τον άνθρωπο σας, για να τις ξεπεράσει και χωρίς να αφήσει τις πόρτες ανοιχτές για επιστροφές.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

chartomantia-087

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Μην είστε επιθετικοί, με τον άνθρωπο σας, και πόσο μάλλον όταν ξέρετε ότι έχει περάσει μια ίδια δύσκολη επικοινωνιακή κατάσταση, στο πρόσφατο παρελθόν του.

Λέων: Οι διαδικασίες μιας πιο δεσμευτικής – επίσημης κατάστασης σας βρίσκουν ίσως και αντίθετους αυτό το διάστημα. Άλλωστε δεν σας πιέζει και κάποιος.

Σκορπιός: Είσαστε καιρό μόνοι σας, και αυτό σας έχει βοηθήσει σε όλα τα μήκη και πλάτη της ζωής σας, έτσι ώστε να ξαναβάλετε τις στέρεες σας βάσεις.

Υδροχόος: Μην στέλνετε κάποιους άλλους, να σας κάνουν την δουλειά που θέλετε εσείς. Αν ζητάτε κάποιον πρώην σας πίσω, καλύτερα να το κάνετε μόνοι σας.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Η διάρκεια σε μια σχέση, σίγουρα είναι πιο σημαντική από την πρώτη ένταση. Στην δική σας την περίπτωση, τα έχετε μπλέξει όλα, για ακόμη μια φορά.

Παρθένος: Όλα αυτά που έχουν χαλάσει την διάθεση του αγαπημένου σας, καλείστε με το σοφό μυαλό σας, να τα φέρετε και πάλι σε μια ισορροπία.

Τοξότης: Δείχνετε να είστε άκρως ευτυχισμένοι με την ερωτική σας επιλογή. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν, άρα είναι μια καλή εποχή για εσάς, να αλλάξετε την ζωή σας.

Ιχθύς: Αναρωτιέστε καθημερινά, τι έχετε κάνει λάθος και αυτός που αγαπάτε, δεν κάνει κάτι περισσότερο … για να διασφαλίσει την σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.