ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 21.07 Σαββάτο

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 21.07 Σαββάτο

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 04. Το Σπίτι (Ρήγας Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική επιτυχία
– Αισθηματικές αναστατώσεις
– Οικονομικές αλλαγές

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-zvdia-22

Όταν είστε έτοιμοι, να χωρίσετε απλά πείτε το στο άτομο που σας πιέζει! Μην το καθυστερείτε γιατί κάπως έτσι μάλλον θα καθυστερείτε και την δική σας πια καθημερινότητα.

Ταύρος

Δεν έχετε αποφασίσει ακόμη να πείτε την πλήρη αλήθεια, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, για να ερωτικά σας συναισθήματα και ακόμη δείχνετε το φιλικό σας πρόσωπο.

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να είστε και τόσο θετικοί, σε ότι σας λένε και σας προτείνουν απλά και μόνο για να δείξετε το ευγενικό σας πρόσωπο. Δεν έχει πραγματικά καμία ουσία όλο αυτό.

taro-tarw

Καρκίνος

Έχετε τώρα προσφάτως χωρίσει από ένα μεγάλο έρωτα, που όμως κατά στην διάρκεια του, σας ταλαιπώρησε κατά πολύ. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Λέων

Αν έχετε μείνει μέσα σε σχέσεις, μόνο και μόνο για να μην αισθάνεστε μόνοι, τώρα έχει έρθει η ώρα, για να πάρετε τις αληθινές και τελικές σας αποφάσεις.

Παρθένος

Τα οικονομικά – επαγγελματικά προβλήματα που έχει ο άνθρωπος σας, είναι και η πραγματική αιτία, που ακόμη δεν μπορεί να βάλει πάνω του, κάποια πιο σοβαρή σας δέσμευση.

zwdia - love

Ζυγός

Οι παρέες και οι φιλικές σας συναναστροφές, σίγουρα σας έχουν πια φτιάξει την διάθεση και αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι τα πάντα γύρω από έρωτες και ταίρια.

Σκορπιός

Μην συσχετίζεστε με άτομα που έχουν άσχημο παρελθόν. Το πιο πιθανό, είναι και εσείς να βιώσετε άσχημες επίσης καταστάσεις. Μην κάντε τέτοια πειράματα.

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τοξότης

Θέλετε να φύγετε για διακοπές, και να μην σκέφτεστε τίποτα και κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που θα συμβεί, αν και εσείς τελικά τα αφήσετε όλα πίσω σας.

zodia-88

Αιγόκερως

Θα έχετε κάποιες συναντήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά να ξέρετε ότι ακόμη δεν είναι η κατάλληλη εποχή, για να είστε μαζί και καλά.

Υδροχόος

Οι σκέψεις σας, είναι συγκεχυμένες και ακόμη δεν θέλετε να τις ανακοινώσετε στον σύντροφο σας. Μάλλον αυτό που περιμένετε είναι κάποιες απαντήσεις.

Ιχθείς

Δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη θέση για το πώς θα θέλατε αυτή η ερωτική σχέση να κυλήσει. Μπορεί αυτό ήδη να το έχει σκεφτεί ο άνθρωπος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.