ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 22.05 Τρίτη

lenorman

Κοινοποίηση:

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 22.05 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 03. ΤΟ Πλοίο ( 10 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ισχυρός άντρας
2 Πρόταση δέσμευσης
3 Νέα εργασία

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Η σκέψη που κάνει κύκλους μέσα στο εγωιστικό σας μυαλό, είναι μόνο μια εύκολη επανασύνδεση. Αυτό είναι και κάτι που η άλλη πλευρά το έχει καταλάβει, και προβάλει ήδη αντιστάσεις.

Καρκίνος
Η ερωτική σας σχέση, έχει περάσει μια μεγάλη περίοδο, που όλα είχαν γίνει μέτρια και αδιάφορα. Τώρα και που τα οικονομικά έχουν καλυτερεύσει, σίγουρα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας.

Ζυγός
Ο σύντροφος σας υποστηρίζει ότι δεν χρειάζεστε λεφτά, για να είστε ευτυχισμένοι. Η αλήθεια είναι ότι τα λεφτά μπορεί να μην φέρνουν την ευτυχία, φέρνουν όμως την ηρεμία.

Αιγόκερως
Η εργασιακή σας απασχόληση, εμπεριέχει πολλά ταξίδια, δημόσιες σχέσεις, που όμως κάτω από την ζηλιάρικη ματιά του συντρόφου σας, μόνο πρόβλημα είναι!

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Θα διασταυρώσετε τα ξίφη σας, με τον άνθρωπο σας, για ακόμη μια φορά, αν συνεχίσετε να τσακώνεστε για τον πρώην και την πρώην του. Ξεπεράστε το.

Λέων
Η ευγένεια και οι καλοί σας βασιλικοί τρόποι, έχουν δημιουργήσει μια ερωτική ένταση σε έναν συνεργάτη σας, που θα τον δείτε να αλλάζει τον χαρακτήρα του, προς εσάς.

Σκορπιός
Το να σταματάει και να ξανα-ξεκινάει μια σχέση, δεν είναι και ότι καλύτερο. Στην τωρινή σας κατάσταση, πρέπει να λύσετε ότι σας προκαλεί αυτό το συνεχόμενο πρόβλημα.

Υδροχόος
Είστε οι μόνοι, μέσα σε αυτόν τον δεσμό –γάμο, που κάνετε παράπονα για την επικοινωνιακή σας απομάκρυνση σαν ζευγάρι. Ίσως και η άλλη πλευρά, τελικά να είναι λίγο αδιάφορη.

zwdia-768

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Σίγουρα κάθε σχέση, είτε ερωτική- είτε φιλική -είτε εργασιακή, απαιτεί χρόνο και προσπάθεια για να συντηρηθεί σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Παρθένος
Βασιστείτε στις επικοινωνιακές σας ικανότητες, και κάντε την ολοκληρωμένη αλλά τελευταία πρόταση επανασύνδεση, στον άνθρωπο που ακόμη θέλετε.

Τοξότης
Μέσα σε κάθε σχέση υπάρχουν εντάσεις αλλά και στιγμές μεγάλης αγάπης. Στην δική σας τώρα κατάσταση, είναι κάτι που και εσάς μόνο σας έχει μπερδέψει.

Ιχθύς
Το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σας δικαιώσουν για τον τόσο καιρό που έχετε μείνει μόνοι, και πια έχετε κατασταλάξει στο τι ζητάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.