ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 23.04 Δευτέρα

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 23.04 Δευτέρα

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 23. Τα Ποντίκια (09 Σπαθί)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Ερωτικές ανησυχίες
2 Απρόβλεπτες συναντήσεις
3 Εναλλακτικές λύσεις

zodia-zvdia-22

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός: Τα μάτια σας, μαρτυρούν ότι θέλετε να φύγετε από καταστάσεις και άτομα, που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν σε επίπεδο συντροφικότητας.

Καρκίνος: Ξέρετε ότι όλα έχουν τον τρόπο τους τον ιδιαίτερο για να γίνουν. Εντοπίσετε το κλειδί όλων των καταστάσεων και δράστε ανάλογα.

Ζυγός: Οι εντάσεις που υπάρχουν αυτήν την εποχή, μέσα στον δεσμό σας, δεν σας αφήνουν και να είστε καλά και στα άλλα πεδία της ζωή σας. Κάντε κάτι για αυτό.

Αιγόκερως: Αν πείτε όλη την αλήθεια στον σύντροφο σας, για αυτά που σας ρωτά, το πιο πιθανόν είναι να βρεθούν οι συμβιβαστικές λύσεις …που θα σας ενώσουν ακόμη καλύτερα.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

taro-tarw

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Πολλά τα σημαντικά γεγονότα που θα φέρει ο Μάιος, σε ερωτικά και εργασιακά. Εσείς θα καθορίσετε και τις επόμενες σας δράσεις σε όλα.

Λέων: Μια προσωρινή διακοπή στην τεταμένη σας σχέση και πάντα με κοινή συναίνεση, πιθανόν και να βοηθούσε και τους δύο σας, να πάρετε αποφάσεις.

Σκορπιός: Εσάς δεν σας ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια. Ήδη έχετε καταλάβει ότι ο άνθρωπος σας, έχει κάποια νέα θέματα που αντιμετωπίζει και έχει κλειστεί στον εαυτό του.

Υδροχόος: Διώξτε τις άσχημες εμπειρίες και σκέψεις από το μυαλό σας, και μην έχετε γύρω σας άτομα και καταστάσεις, που σας τις θυμίζουν.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Έχετε αποκλίνει πολύ από τους αρχικούς σας στόχους, και αυτό έχει να κάνει, ότι αυτό το διάστημα, με έναν νέο και ιδιαίτερο άνθρωπο – έρωτα.

Παρθένος: Στον συναισθηματικό τομέα, θέλετε πολλά ακόμη να αλλάξετε, αλλά σε όλα αυτά θα πρέπει να συναινεί και ο άνθρωπος σας, που αυτό το
Διάστημα είναι χαμένος.

Τοξότης: Τα λόγια της παρηγοριάς, δεν είναι για εσάς. Καλύτερα να ζητήσετε από το ταίρι σας, να σας πει την όλη αλήθεια, όποια και να είναι αυτή.

Ιχθύς: Οι επικοινωνίες και οι κατά καιρούς συναντήσεις, που έχετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, θα πυκνώσουν και μια νέα σχέση θα ξεκινήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.