ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 23.07 Δευτέρα

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 23.07 Δευτέρα

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 31. Ο Ήλιος (Άσσος Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Τυχερό χρήμα
– Ερωτική υποστήριξη
– Αισθηματικές αποκαλύψεις

Χαρτομαντεία, Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-zvdia-22

Μην είστε θετικοί σε αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, και που φανερώνουν μόνο τα δικά του συμφέροντα. Μπορείτε να εισάγετε και τις δικές σας απόψεις.

Ταύρος

Είστε μέσα σε μια σχέση, που δεν σας προσφέρει κάτι από αυτά που θέλετε, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζετε και επιμένετε να μένετε στάσιμοι.

Δίδυμοι

Πολλές και δύσκολες οι ανατροπές που θα έχετε μέσα στην σχέση σας, την ερωτική σε όποιο στάδιο και να είναι. Οι αποφάσεις πλησιάζουν στο τέλος τους.

taro-tarw

Καρκίνος

Αν έχετε γεμίσει την καρδιά σας, με συγχώρεση για τον πρώην σας, τότε καλό θα ήταν πια να σταματήσετε και να τον βάζετε και στο στόμα σας, εν τη παρουσία άλλων.

Λέων

Δεν απολογείστε σε κανέναν για την προσωπική σας ζωή, και πόσο μάλλον σε άτομα, που έχετε ήδη καταλάβει ότι σας ζηλεύουν και δεν σας θέλουν ευτυχείς.

Παρθένος

Το επόμενο 10ήμερο η ψυχολογία σας θα αλλάξει και εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε καλές παρέες που θα σας φέρουν και πιο κοντά σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

taro-zodia-76

Ζυγός

Το κρυφό χαμόγελο κάποιου από τον κοινωνικό σας κύκλο, κάτι σας κάτι σε ερωτικό! Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε και κάποιες περισσότερες του κινήσεις.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 23.07 Δευτέρα

Σκορπιός

Αν μπορείτε να διώξετε από το μυαλό σας, αυτές τις δύσκολες αναμνήσεις, από την πρώην σχέση σας, τότε και μόνο θα καταφέρετε να ανοίξετε την τύχη σας σε κάτι νέο.

Τοξότης

Μπορεί να είναι λίγο άσχημο να μαθαίνετε από τρίτους, ότι ο πρώην σας, έχει προχωρήσει την προσωπική του ζωή, αλλά κάτι ανάλογο έχετε κάνει και εσείς.

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα, που αυτήν την εποχή, έχει μπει σαν μεγάλο πρόβλημα μέσα στην σχέση σας, αλλά και το παρελθόν του συντρόφου σας.

Υδροχόος

Αν δεν έχετε σκοπό, να ανοίξετε και πάλι την πόρτα σε κάποιον πρώην εραστή σας, μην αφήνετε υπονοούμενα σχετικά στην ατμόσφαιρα.

Ιχθείς

Τα επαγγελματικά σας, ακόμη σας κρατούν πίσω από αυτά που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, γύρω από την προσωπική – οικογενειακή σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.