ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.03 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.03 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτο 31. Ο Ήλιος ( Άσσος Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Φρέσκος έρωτας
2 Αισθηματικές αποκαλύψεις
3 Νέα πηγή χρημάτων

zodia-zvdia-22

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός: Μπορεί τα παλιά σας ερωτικά θέματα, να μην θέλετε αυτήν την εποχή, να τα αγγίξετε, όμως δεν σας επιτρέπουν να πάτε και την αισθηματική σας ζωή πιο κάτω.

Καρκίνος: Μην αναλώνεστε με σχόλια και κουτσομπολιά, για το παρελθόν σας, που μόνο σας κάνουν και δείχνετε την μέγιστη σας ανασφάλεια και πάλι.

Ζυγός: Αφήστε τον άνθρωπο σας, να πάρει και μια ανάσα, από τα δικά του προβλήματα και θα δείτε ότι οι πρωτοβουλίες του, θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά.

Αιγόκερως: Ελάχιστα είναι τα άτομα, που μπορούν να καταλάβουν την καρδιά σας, και τις όποιες απαιτήσεις σας. Σίγουρα ένας έρωτας είναι κοντά, στο να ξεκινήσει.

astrologia-090

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

 

 

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.03 Σαββάτο

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Μην επιτρέπετε στον άνθρωπο που υπάρχει τώρα στην αισθηματική σας πραγματικότητα, να σας ανακατεύει την εργασία αλλά και να έχει άποψη για την οικογένεια σας.

Λέων: Οι προσπάθειες που κάνει ο άνθρωπος σας, συσχετίζονται, με το να λήξει τις υποχρεώσεις του με το παρελθόν του, και να συνεχίσει μόνο μαζί σας.

Σκορπιός: Δεν έχετε σκοπό, αλλά και ούτε κάποια ιδιαίτερη περιέργεια, για να μάθετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη και σας, και ειδικά από κάποιον πρώην σας.

Υδροχόος: Οι μέρες θα σας σταθεροποιήσουν οικονομικά και το μόνο βέβαιο είναι ότι, η διάθεση σας θα κάνει άλματα… όπως και η αισθηματική σας σχέση.

taro-zodia-76

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.03 Σαββάτο

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Αποφύγετε να μπλέξετε για ακόμη μια φορά τα αισθηματικά και τα εργασιακά σας ζητήματα. Το πιο πιθανόν είναι να έχετε πρόβλημα και στα δύο.

Παρθένος: Οι αναζητήσεις που κάνει ένας πρώην σύντροφος σας δεν είναι μόνο για να δει αν είστε στο τώρα μόνοι σας, αλλά αν ακόμη η καρδιά σας, μπορεί να τον ξανα- χωρέσει.

Τοξότης: Μπορεί να υπάρχουν κάποιες άσχημες επικοινωνιακές εντάσεις μέσα στον δεσμό σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, όλα αυτά θα ξεπεραστούν πλέον.

Ιχθύς: Μην δίνετε και τόσο στόχο, σε κάποιον.. ότι τον θέλετε. Το έχει καταλάβει.. και μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε τις προσκλήσεις του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.