ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 24.07 Τρίτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 24.07 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 17. Ο Πελαργός (Ντάμα Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Θετικές σκέψεις
– Αλλαγές στην εργασία
– Νέος έρωτας

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Υπάρχουν ακόμη κάποια περιθώρια από την μεριά του συντρόφου σας, για να σας πλησιάσει. Έχετε κάνει πολλά λάθη, αλλά μάλλον η αγάπη του θα τα ξεπεράσει.

Ταύρος

Ανήκετε στους τυχερούς που θα βρείτε μέσα στο Καλοκαίρι αυτό που αναζητάτε στην αγάπη. Τουλάχιστον η προσμονή και η μοναξιά τόσου καιρού, τελικά αξίζει.

Δίδυμοι

Ουδείς έχει κάτι να σας προσφέρει, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με το ταίρι σας, ιδανικά πρέπει να το συζητήσετε μόνο μεταξύ σας.

chartomanteia-44

Καρκίνος

Υπάρχουν ακόμη μέσα στην καρδιά του πρώην σας, ερωτικά συναισθήματα για εσάς, αλλά και μια φοβία μην επαναληφθούν να παλιά!

Λέων

Η διάθεση σας είναι μόνο ανεβασμένη και πρέπει αυτή την καλή ενέργεια να την διοχετεύσετε σε παραγωγικές καταστάσεις, όχι υποχρεωτικά ερωτικές.

Παρθένος

Οι γύρω σας, δεν έχουν παραξενευτεί που τόσο καιρό είστε μόνοι σας. Είναι κάτι που το θέλετε να σας συμβαίνει, για να βρίσκετε και πάλι τον πραγματικό σας εαυτό.

zwdia-768

Ζυγός

Οι μέρες έχουν πολλές και δυνατές συγκινήσεις για εσάς, που θα σας βάλουν σε μια πιο καλή διάθεση, και ειδικά τώρα που θα έχετε νέα από τον πρώην σας.

Σκορπιός

Μην κυνηγάτε τον πρώην σας, καθώς ξέρετε ότι ακόμη έχουν θυμό μέσα του, για όλα αυτά που έγιναν το τελευταίο διάστημα. Από τον καινούργιο μήνα θα έχετε περισσότερες εξελίξεις.

Τοξότης

Δεν θέλετε σε καμία των περιπτώσεων να υποκύψετε στην ερωτική πολιορκία που σας κάνει κάποιος συνάδελφος σας. Είστε της θέσης ότι συναισθηματικά – επαγγελματικά, πρέπει να έχουν διαφορετικούς δρόμους.

zodia-88

Αιγόκερως

Ακόμη κάποιος από το παρελθόν σας, σας ενοχλεί και θέλετε να το σταματήσετε. Τους σωστούς τους τρόπους τους ξέρετε μόνο εσείς τελικά.

Υδροχόος

Μην δείχνετε ακόμη την ερωτική σας πλευρά, σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρετε τόσο καλά. Ο καιρός θα σας δείξει αν τελικά μπορείτε να είστε μαζί.

Ιχθείς

Οι χωρισμοί, δεν είναι πάντα τελικοί και το ξέρετε. Όπως και τώρα. Δώστε λίγο χρόνο στον σύντροφο σας, και θα δείτε ότι θα σας ξανα-πλησιάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.