ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.03 Κυριακή

lenorman

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 29. Η Γυναίκα ( Άσσος Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Τυχερές μέρες
2 Κουτσομπολιά
3 Μονόλογος

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:
Κριός: Είστε πολύ περίεργοι, αυτό το διάστημα και μάλλον έχετε μπερδέψει τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ότι και να φταίει, φροντίστε να το διορθώσετε άμεσα.

zodia-zvdia-22

Καρκίνος: Η αδικία που έχετε υποστεί…δεν μπορεί να γίνει χαλάλι. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αυτός που σας έχει πονέσει, θα ξαναβγεί στον επικοινωνιακό σας δρόμο.

Ζυγός: Όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, δεν έχουν ακόμη γίνει πραγματικότητα. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας, που σας χρειάζεται.

Αιγόκερως: Το να μένετε παθητικοί και χωρίς γνώμη μέσα στην σχέση, μόνο και μόνο για να μην πληγωθεί ο εγωισμός του ανθρώπου σας, σίγουρα δεν είναι σωστό.

chartomantia-087

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Θα πρέπει να θέσετε τις σωστές επικοινωνιακές σας προτάσεις, στον άνθρωπο σας ενδιαφέρει…και να δείξετε το σωστό σας πλέον πρόσωπο.

Λέων: Πολλά αυτά που σας έχουν πει, και ακόμη αναμένετε να δείτε και τα αποτελέσματα. Φυσικά αυτό είναι και κάτι που μέσα στον μήνα, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί.

Σκορπιός: Αφήστε όλα αυτά που έχουν γίνει παλιά, να φύγουν από την σχέση σας. Ο νέος μήνας, έχει να σας προσφέρει μόνο καλές εμπειρίες.

Υδροχόος: Υπάρχει ένας έρωτας, που πρέπει να του επιτρέψετε να σας γιατρέψει. Είναι δίπλα σας, στα περιβάλλοντα σας, και ήδη σας έχει χτυπήσει την πόρτα.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Ο χρόνος που σας προσφέρει και σας αφιερώνει ο άνθρωπος σας δεν είναι αρκετός. Φυσικά, και μπορείτε να του πείτε, όλα αυτά που σας ενοχλούν.

Παρθένος: Κρατήστε τις αποστάσεις ασφαλείας, από τον άνθρωπο που κάποτε, σας πλήγωσε. Αν του αφήσετε λοιπόν τον χώρο, θα δείτε επαναλήψεις.

Τοξότης: Αφήστε τον αγαπημένο σας, να διώξει από την ζωή του, όλα αυτά τα βαρίδια του… και να κάνει τα βήματα που θα σας ενώσουν μόνιμα σαν ζευγάρι.

Ιχθύς: Η τύχη του δεσμού σας, είναι στα χέρια του συντρόφου σας. Είναι πολλά θα προβλήματα που είναι αυτήν την εποχή απαγορευτικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.