ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 25.05 Παρασκευή

lenorman

Κοινοποίηση:

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 25.05 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές ερμηνείες
2 Ερωτικά λόγια
3 Επαγγελματικές επιτυχίες

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Έχετε ήδη κουραστεί πάρα πολύ, για να βρείτε τον τρόπο που θα κάνει τον άνθρωπο που αγαπάτε, να πάρεi μια πιο καταλυτική απόφαση για εσάς.

Καρκίνος
Ένα σχόλιο ή μαντάτο που θα πέσει στον δρόμο σας, για κάποιον φίλο σας, που σας ενδιαφέρει και ερωτικά, μάλλον θα σας κόψει την πολλή φόρα.

Ζυγός
Έχετε πια κουραστεί να βρίσκετε δικαιολογίες, για να μην συναντάτε τον άνθρωπο που έχετε σχέση. Αν τελικά δεν θέλετε άλλο, καλύτερα πείτε το άμεσα.

Αιγόκερως
Οι εκπλήξεις έρχονται, από την εργασία και τον σύντροφο σας. Οικονομικές ανέσεις μόνιμα πλέον, που θα σας κάνουν να πάρετε και πιο σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σας.

chartomantia-087

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Έχετε την αίσθηση, ότι κάποιος μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, είτε σας κοιτάζει έντονα, είτε σας φλερτάρει. Δεν το νομίζετε λοιπόν, συμβαίνει.

Λέων
Θωρακίστε την σχέση σας, με το να μην μιλάτε και τόσο πολύ για αυτήν σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε. Άλλωστε αυτό είναι και κάτι τόσο προσωπικό σας.

Σκορπιός
Κάποιες στιγμές ξέρετε, ότι πραγματικά μιλάτε μόνοι σας. Αν αυτό συνεχιστεί πιθανόν και να έρθει η επικοινωνιακή απομάκρυνση. Πάρτε τις αποφάσεις σας.

Υδροχόος
Δεν σας επηρεάζει εσάς κανείς, από την τελική σας απόφαση, ούτε καν τα άτομα που είναι τόσο κοντά σας. Από τις αρχές του Ιουνίου, όλα θα τα αλλάξετε.

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Η ημέρα έχει αυξημένες υποχρεώσεις και πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, αν πρέπει να φέρετε αποτέλεσμα και ικανοποίηση στους δικούς σας ανθρώπους.

Παρθένος
Πολλές και ευχάριστες οι ανατροπές, που θα έρθουν από τον σύντροφο σας, που πια δηλώνει απόλυτα ελεύθερος, από το παρελθόν του.

Τοξότης
Έχετε χάσει λίγο τον έλεγχο των εσόδων και των εξόδων. Προσοχή μαζέψτε λίγο το χέρι σας, καθώς το Καλοκαίρι, έχετε πολλά να κάνετε.

Ιχθύς
Απολαύστε αυτό που σας δίνει ο άνθρωπος σας και μην έχετε μεγάλες ακόμη απαιτήσεις. Βλέπετε και αυτός είναι εγκλωβισμένος μέσα στα θέματα του.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.