ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.03 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.03 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Λόγια από άντρα
2 Έκτακτα χρήματα
3 Εργασιακές εξελίξεις

zodia-zvdia-22

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:
Κριός: Εσείς που κάνετε αυτήν την εποχή, δράσεις για να σαγηνεύσετε κάποιον από το παρελθόν σας, ήδη τα έχετε καταφέρει, και σίγουρα θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα άμεσα.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρχουν αυτήν την περίοδο εντάσεις και απομακρύνσεις επικοινωνιακές, από τον άτομο που αγαπάτε, αλλά μέχρι το τέλος του Μαρτίου, όλα θα αποκατασταθούν.

Ζυγός: Αυτά που κάνουν οι άλλοι δεν χρειάζεται να τα κάνετε και εσείς. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε τις λύσεις …για την σχέση σας.

Αιγόκερως: Υπάρχουν ακόμη πολλές πιθανότητες, για να γίνουν αλλαγές στην ζωή του ανθρώπου σας, και έτσι σχετικά γρήγορα να είστε μαζί και καλά.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.03 Δευτέρα

 

astrologia-090

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Δεν χρειάζεται… και δεν εξυπηρετεί και κανένα σκοπό, να παρακαλάτε, και να διευκολύνετε κάποιον, από το παρελθόν σας, για να είστε μαζί, λόγω ανασφάλειας.

Λέων: Οι σχέσεις που άντεξαν τα δύσκολα του Χειμώνα τώρα, θα περάσουν στον καινούργιο μήνα, με προτάσεις και αισθήματα που θα φέρουν δεσμεύσεις.

Σκορπιός: Οι μέρες γύρω στην Πανσέληνο 31/03… θα σας δώσουν μια καλή είδηση, που θα ανοίγει τους δρόμους … για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε.

Υδροχόος: Μην λέτε τόσα πολλά για την αισθηματική σας ζωή, σε άτομα, που ήδη ξέρετε ότι δεν μπορούν να γίνουν μαζί σας ζευγάρι. Δεν υπάρχει λόγος.

taro-zodia-76

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.03 Δευτέρα

 

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Πολλές και καλές θα είναι οι αλλαγές, που έρχονται μέσα στο νέο μήνα, που θα σας δώσουν οικονομική σταθερότητα και αγάπη, από εκεί που την ζητάτε.

Παρθένος: Μην μετράτε και αναπολείτε τι χάσατε…παρά μόνο τι έχετε στο από εδώ και πέρα να σώσετε. Από τα παλιά όποιος θέλει θα έρθει να σας βρει οικειοθελώς.

Τοξότης: Είναι μια καλή περίοδος που μπορεί να δώσει στα αγαπημένα ζευγάρια ευκαιρίες, για να διώξουν από ανάμεσα τους τρίτα άτομα και λυπηρές καταστάσεις.

Ιχθύς: Αυτά που έχετε καταφέρει στον αισθηματικό σας τομέα, σίγουρα μέσα στον επόμενο μήνα, θα σας αποφέρουν ευκαιρίες για να επανασυνδεθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.