ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 26.05 Σαββάτο

lenorman-00

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 26.05 Σαββάτο

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 30. Οι Κρίνοι (Ρήγας Μπαστούνι)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Εμπιστοσύνη στο ζευγάρι
2 Ερωτικές εξομολογήσεις
3 Δυνατές συγκινήσεις

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Όσο και να σας ενοχλεί που ο άνθρωπος σας, δεν κάνει κάτι πιο σοβαρό – επίσημο με την σχέση σας, καλό θα ήταν να περιμένετε, να λύσει κάποια δικά του προβλήματα.

Καρκίνος
Έχει δημιουργηθεί μια πολλή καλή σχέση με τα οικογενειακά πρόσωπα, του συντρόφου σας, που και κάπως έτσι θα πρέπει και να την διατηρήσετε.

Ζυγός
Δεν έχετε χρόνο και χώρο στην ζωή σας, για να μπλέξετε με μια καινούργια σχέση. Πιθανόν από τον καινούργιο μήνα, που τα οικονομικά σας θα ανέβουν, να το ξανασκεφτείτε.

Αιγόκερως
Τίποτα δεν βλέπετε να αλλάζει, με το ταίρι σας. Πιθανόν και ο τρίτος ανάμεσα σας …που σας ακινητοποιεί να είναι και τα δύσκολα οικονομικά και από τις δύο πλευρές.

chartomanteia-44

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Σκεφτείτε τι ακριβώς επιθυμείτε να μάθετε από τον άνθρωπο σας, και ρωτήστε τον όταν θα είναι και αυτός λίγο πιο χαλαρός, από την δύσκολη του καθημερινότητα.

Λέων
Τα κλειδιά της καρδιάς σας, κάπου τα έχετε αφήσει στο παρελθόν. Τίποτα πια δεν μπορεί… να σας ζεστάνει και να σας κάνει να αισθανθείτε αγάπη και τρυφερότητα.

Σκορπιός
Πρέπει να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση, αυτές τις ημέρες μέσα στην εργασία σας, που μάλλον και να δημιουργήσει κάποιες ανισορροπίες στην σχέση σας.

Υδροχόος
Τα λόγια σας έχουν μπερδέψει τον πρώην σας, που δεν ξέρει τι τελικά θέλετε…αν θέλετε. Καλύτερα μάλλον έτσι για να ενεργοποιηθεί περισσότερο γύρω σας.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Μην κοιτάτε τα άλλα ζευγάρια, και μην ζηλεύετε. Όλα έχουν τα προβλήματα τους, και ο μύθος της τέλειας σχέσης πραγματικά έχει καταρριφθεί.

Παρθένος
Έχετε προσπαθήσει ατελείωτες φορές, να φέρετε πίσω στην σχέση τον σύντροφο σας, που ακόμη αγαπάτε. Ίσως να μην είναι ακόμη έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Τοξότης
Πολλά τα όμορφα και χαριτωμένα πειράγματα …που δέχεστε μέσα στον χώρο που εργάζεστε. Περιορίστε το μόνο εκεί, καθώς ήδη μάτια, έχουν καταλάβει… ότι δεν περνάτε απαρατήρητοί.

Ιχθύς
Με τον Ιούνιο, να είναι μέχρι στιγμής ο μήνας των μεγάλων υποσχέσεων, εσείς απλά καλείστε να κάνετε λίγη υπομονή και να περιμένετε τις αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.