ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.07 Πέμπτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.07 Πέμπτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 33. Το Κλειδί (08 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Μυστικά άντρα
– Επιστροφές από παλιά
– Επαγγελματικές υποθέσεις

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Αν δεν λάβετε πιο σοβαρά αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, δεν υπάρχει περίπτωση εσείς οι δύο να συνεννοηθείτε και να βρείτε ένα πια κοινό μονοπάτι.

Ταύρος

Αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία, αυτό το χρονικό διάστημα, που σας έχει κρατήσει το πνευματικό ενδιαφέρον ψηλά, τότε μην την χάσετε.

Δίδυμοι

Οι μέρες έχουν πολλά καλά να σας φανερώσουν και το πιο σημαντικό όλων είναι ότι η δική σας η ψυχολογία έχει ήδη αρχίσει και ανεβαίνει…και αυτό φαίνεται.

chartomanteia-44

Καρκίνος

Δεν έχετε κάνει κάτι που να έχει ενοχλήσει και τόσο πολύ πια τον άνθρωπο σας, παρόλα αυτά έχει μια προβληματική συμπεριφορά εδώ και μέρες.

Λέων

Οι μέρες που έχουν περάσει, σας έχουν φανερώσει πολλές εκπλήξεις που όμως θα πρέπει να τις βάλετε σε μια σειρά. Εσείς ξέρετε τι πραγματικά έχει προτεραιότητα.

Παρθένος

Αισθάνεστε κάποιον συνεργάτη σας, πολύ κοντά σας και μάλλον ότι έχει την διάθεση να σας μιλήσει και πιο διευκρινιστικά για θέματα… έρωτα!

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.07 Πέμπτη

zwdia - love

Ζυγός

Μπορεί να έχετε κουραστεί από τις δύσκολες και ακατανόητες συμπεριφορές του συντρόφου σας, αλλά δεν κάνετε και κάτι καταλυτικό, για να τις αλλάξετε.

Σκορπιός

Έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι σας, έχει ανοίξει πολλές και συχνές επικοινωνίες με τον φιλικό σας κύκλο. Παρακολουθείστε διακριτικά.

Τοξότης

Είναι επιλογή σας, να είστε μόνοι αυτήν την περίοδο. Σίγουρα σας απορροφούν και πολύ χρόνο τα εργασιακά / οικογενειακά σας θέματα.

zodia-88

Αιγόκερως

Μπορείτε να πείτε ότι περνάτε ίσως και την καλύτερη φάση της ζωής σας, με αυτά τα καινούργια άτομα που έχουν μπει στην καθημερινότητα σας!

Υδροχόος

Είτε εσείς, είτε το ταίρι σας υποκρίνεστε και μάλλον έχει χαθεί η όμορφη – αληθινή επικοινωνία στο μεταξύ σας. Βρείτε τις λύσεις.

Ιχθείς

Οι δρόμοι που έχετε είναι πολλοί για να μπορέσετε πια να ισορροπήσετε την επαγγελματική σας ζωή, και να φέρετε και πάλι την γαλήνη στην καθημερινότητα σας.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.