ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 27.05 Κυριακή

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 27.05 Κυριακή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Κάρο )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικά μπερδέματα
2 Νέοι εραστές
3 Ξαφνικά χρήματα

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Δεν θα πρέπει να δώσετε και μεγάλη σημασία, σε κάποια πικρά σχόλια που έχουν έρθει από την μεριά του πρώην εραστή σας. Άλλωστε κάτι νέο σας πλησιάζει.

Καρκίνος
Όλες οι επιτυχημένες σχέσεις, έχουν σαν βάση τους, την σωστή επικοινωνία. Όλα τα άλλα είναι και οι εμπειρία των ταιριών για να διαχειριστούν τις καταστάσεις.

Ζυγός
Είσαστε πληθωρικές προσωπικότητες σαν ζώδια, και σίγουρα δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητοι. Τώρα κάτι ήδη έχει αρχίσει και κινείται γύρω σας, και μάλλον θα σας πιάσει την προσοχή.

Αιγόκερως
Αν το άτομο που αγαπάτε έχει πολλές υποχρεώσεις, ιδανικό θα ήταν να τον αφήστε να τις λύσει, και σε δεύτερο τόνο να του μιλήσετε για το μέλλον σας.

taro-tarw

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Υποστηρίζετε το δίκιο σας, πάντα και πόσο μάλλον τώρα που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, ότι είναι και αυτό χαμένος μέσα στα δικά του προβλήματα.

Λέων
Οι καιροί, αλλάζουν σίγουρα και εσείς δεν θα πρέπει να μείνετε στατικοί μόνο στο παρελθόν. Το Καλοκαίρι ήδη σας χτυπάει την πόρτα …και εσείς πρέπει να ανοίξετε.

Σκορπιός
Υπάρχουν κάποια παράδοξα, που πρέπει να λυθούν μέσα στην σχέση σας. Ειδικά για τις ενοχλήσεις που έχετε κατά καιρού, από το παρελθόν.

Υδροχόος
Πολλές οι εργασιακές υποθέσεις και οι υποχρεώσεις, που τρέχουν στην καθημερινότητα σας, και που σας έχουν πάρει μακριά από τον ρομαντισμό της σχέσης σας.

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Αυτές οι μέρες θα σας δώσουν πολλές βοήθειες, μέσα στον οικονομικό σας τομέα, έτσι ώστε να λύσετε και εσείς όλα αυτά, που σας έχουν δημιουργήσει οι παρελθούσες επιλογές σας.

Παρθένος
Μην αφήνετε τους τρίτους να πιάνουν τον άνθρωπο σας, και να του μιλούν για θέματα τα οποία δεν γνωρίζει ακόμη. Οι παρεξηγήσεις απλά καραδοκούν.

Τοξότης
Είναι σημαντικό να ξέρετε, ότι ο άνθρωπος σας, ακόμη αν είναι λόγω καταστάσεων μακριά από εσάς, σας σκέφτεται και σας αγαπάει.

Ιχθύς
Μην τα βάζετε συνεχώς με τον σύντροφο σας, αν οι καταστάσεις μέσα στην σχέση σας δεν εξελίσσονται. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα τρίτα προβλήματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.