ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.07 Κυριακή

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.07 Κυριακή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέος έρωτας
– Λόγια από άντρα
– Τυχερά χρήματα

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Έχετε δώσει τα πάντα στην κυριολεξία σε αυτήν την σχέση, και ακόμη δεν έχετε πάρει κάτι που να αξίζει τον κόπο. Μάλλον κάτι έχετε κάνει λάθος εσείς.

Ταύρος

Βάλτε τα πράματα σε μια σειρά, και μην περιμένετε μόνο από τους άλλους, να ενεργοποιηθούν, είτε αισθηματικά είναι αυτά, είτε επαγγελματικά θέματα.

Δίδυμοι

Υπάρχουν πολλά άτομα, που ξέρετε ότι σας θέλουν σε ερωτικό επίπεδο, αλλά ακόμη εσείς δεν έχετε δείξει πουθενά την προσωπική σας προτίμηση.

taro-tarw

Καρκίνος

Τα γούστα, είναι για να αλλάζουν. Το καλό με εσάς είναι ότι αυτό το ξέρετε πρώτο χέρι, και αν χρειαστεί μέσα στην σχέση σας, θα κάνετε τις σωστές ρυθμίσεις.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.07 Κυριακή

Λέων

Απολαμβάνετε το Καλοκαίρι, την μοναξιά, τους φίλους και την οικονομική σας άνεση. Μάλλον είστε απόλυτα χορτάτοι από όλα τα άλλα καλά της ζωής.

Παρθένος

Είστε μπερδεμένοι, και πιθανόν και να έχετε προκαλέσει μεγάλη ανασφάλεια στον άνθρωπο σας, που έχει δει σε εσάς, έναν τελείως διαφορετικό εαυτό.

taro-zodia-76

Ζυγός

Δεν ξέρετε τίποτα απολύτως για τον καινούργιο σύντροφο σας, και αυτό σας έχει κάνει να αισθάνεστε ότι δεν είστε και τίποτα σημαντικό για τον ίδιο. Ρωτήστε!

Σκορπιός

Έχετε βγάλει όλα τα προγράμματα σας, σε αυτά που σας πρέπει με τον άνθρωπο σας, να κάνετε μέσα στον επόμενο μήνα, και μένει μόνο να του τα πείτε.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.07 Κυριακή

Τοξότης

Οι καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, έχουν γίνει υπερβολικές και μακριά από αυτά που εσείς είχατε φανταστεί. Μόνο μέσα από διάλογο θα το ξεκαθαρίσετε.

zodia-88

Αιγόκερως

Τελειώνει και ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, και εσείς μέσα στις σκέψεις σας, ακόμη αναμένετε να χτυπήσει το κινητό σας, από κάποιον πρώην σας.

Υδροχόος

Μάλλον έχετε καταλάβει κάποια παρασπονδία του ταιριού σας. Αν δεν έχει γίνει και τίποτα σημαντικό τελικά, απλά προσπεράστε το άμεσα.

Ιχθείς

Αν ξέρετε τι μπορεί αυτήν την εποχή να δώσει λίγη παραπάνω χαρά στον σύντροφο σας, τότε απλά προσφέρετε το . Σίγουρα όλα αλλάζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.