ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.07 Παρασκευή

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.07 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 24. Τα Ψάρια (Ρήγας Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Μπλεγμένα λόγια
– Εντάσεις μεταξύ φίλων
– Οικονομική ευμάρεια

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Όλα τα δεδομένα που έχετε για αυτήν την σχέση, δεν σας δίνουν την καλή διάθεση για να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο. Οι αποφάσεις είναι δικές σας.

Ταύρος

Δεν θα υπάρξουν κάποιες καθοριστικές αλλαγές, μέσα στην ζωή σας αν εσείς πρώτα δεν πάρετε κάποια θέση που να διεκδικεί την αλλαγή σε όλα.

Δίδυμοι

Εσείς μετράτε τις μέρες, για να φύγετε από την εργασία σας και να βρείτε τις παρέες σας, στις διακοπές. Το φετινό Καλοκαίρι θα είναι απλά υπέροχο.

chartomantia-087

Καρκίνος

Οι σκέψεις σας είναι κοντά σε αυτόν που αγαπάτε. Όλοι οι άλλοι που σας περικυκλώνουν, είναι μόνο για να περνάτε επιφανειακά την ώρα σας.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.07 Παρασκευή

Λέων

Δεν έχετε καμία σχέση το τι έχει συμβεί στο ερωτικό σας παρελθόν. Αυτό τελείωσε και νέοι άνθρωποι, ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους!

Παρθένος

Αποφύγετε να δείξετε τη φόρτιση σας, στον άνθρωπο που αγαπάτε καθώς ακόμη δεν έχει κάτι περισσότερο, για εσάς και την μεταξύ σας σχέση.

taro-zodia-76

Ζυγός

Θα χρειαστεί να δείξετε την ανοχή και την ψυχραιμία σας, σε καταστάσεις που βιώνει ο άνθρωπος σας στην εργασία του, αλλά δεν σας αφορούν άμεσα.

Σκορπιός

Το παιχνίδι του έρωτα και της αγάπης, δεν μπορεί να εμπλέκει τρίτα άτομα. Εσείς μόνο ξέρετε τι πρέπει να προσέχετε για να κυλάνε όλα καλά.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.07 Παρασκευή

Τοξότης

Το να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, από την τόσο στενή επαφή με τον άνθρωπο σας, μόνο τελικά καλό θα σας έκανε και θα ανανεωνόσασταν.

zodia-88

Αιγόκερως

Τα μάτια σας, έχουν δείξει την απορία σας, για το που πάει αυτή η σχέση. Ακόμη και για τους δικούς σας λόγους, δεν θέλετε να ρωτήσετε, αφήνοντας το αυτό στην άλλη μεριά της σχέσης.

Υδροχόος

Υπάρχουν αρκετά άτομα γύρω σας, ακόμη και από τον φιλικό σας κύκλο, που δεν θέλουν να σας δουν και πάλι να μπλέκετε με τον πρώην σύντροφο σας.

Ιχθείς

Μπορεί να έχετε κάποιες σημαντικές διαφορές μέσα στην σχέση σας, αλλά μόνο εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε ή όχι.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.