ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 28.05 Δευτέρα

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 28.05 Δευτέρα

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 32. Το Φεγγάρι ( 08 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Γυναίκα και μυστικά
2 Ερωτική καταπίεση
3 Υπόγειες συναντήσεις

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Φροντίστε αυτές τις ημέρες, που όλα θα κινούνται πολύ πιο χαλαρά, εσείς να δώσετε το απαιτούμενο χρόνο στον εαυτό σας, και σε αυτούς που αγαπάτε.

Καρκίνος
Ένας καινούργιος έρωτας / σύντροφος κινείται ήδη γύρω σας, αλλά εσείς ακόμη κοιτάτε το παρελθόν. Είναι θέμα ημερών για το ποιος τελικά θα σας κερδίσει.

Ζυγός
Μην είστε και τόσο εγωιστές σε υποθέσεις επανασυνδέσεων. Αν τελικά το θέλει και η δική σας η ψυχή, τότε κάντε έναν σωστό διάλογο, και απλά προσπεράστε τα παλιά.

Αιγόκερως
Οι συμπεριφορές που τώρα τελευταία έχετε πιάσει από το άνθρωπο σας και τα περιβάλλοντα του, σας έχουν ενθουσιάσει. Κάτι καλό σας πλησιάζει μάλλον.

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Αν δεν έχετε αυτήν την στιγμή το μυαλό σας σε σχέσεις και έρωτες, καλύτερα να το διευκρινίσετε σε όλους αυτούς, που ήδη σας φλερτάρουν διακριτικά.

Λέων
Υπάρχουν κάποια ζητήματα από το παρελθόν σας, που πρέπει να τακτοποιήσετε. Ή θα κλείσετε μόνιμα τις πόρτες, ή θα επανασυνδεθείτε.

Σκορπιός
Οι δράσεις, τα λόγια και οι ματιές, που πέφτουν επάνω σας από κάποιο άτομο που έχετε γνωρίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν κάνει εντύπωση.

Υδροχόος
Είσαστε μέσα στο μυαλό και την ψυχή του πρώην σας, υπάρχουν ακόμη ενεργές φλόγες αγάπης. Η πανσέληνος που πλησιάζει, σίγουρα θα σας φέρει και πιο κοντά.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 28.05 Δευτέρα

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Είσαστε ερωτύλοι, και δεν το αρνείστε. Είναι η φύση σας. Αυτό όμως έχει κάνει πολύ κόσμο να είναι δίπλα σας και να προσπαθεί να σας κερδίσει. Βάλτε τα όρια σας.

Παρθένος
Μάλλον είστε ακόμη θυμωμένοι, με τον άνθρωπο σας, που έχει κάνει κάποιο λάθος. Μην το κρατάτε άλλο, το Καλοκαίρι είναι εδώ και σας φέρνει μόνο καλές ανατροπές.

Τοξότης
Έχετε δυσκολευτεί πάρα πολύ, να προσαρμοστείτε στα δεδομένα της νέας σας σχέσης. Τουλάχιστον το αποτέλεσμα είναι και κάτι που σας ευχαριστεί πολύ.

Ιχθύς
Κάποιοι φίλοι σας, θα χρειαστούν την συμβουλή σας γύρω από αισθηματικά θέματα. Σίγουρα μην πείτε αυτά που κάνετε εσείς, τα ακραία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.