ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.07 Σαββάτο

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.07 Σαββάτο

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 29. Η Γυναίκα (Άσσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Επικοινωνίες έμμεσες
– Δεύτερες καταστάσεις
– Εντάσεις

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Θα δεχτείτε από το πουθενά πραγματικά, μια πρόταση για πιο μόνιμη – επίσημη δέσμευση από τον άνθρωπο σας. Αυτό θα είναι η μεγάλη έκπληξη του Καλοκαιριού.

Ταύρος

Πολλές οι συζητήσεις, που κάνετε με τον άνθρωπο σας για τα θέματα που άμεσα πρέπει να λυθούν. Σίγουρα τώρα θα πρέπει να περιμένετε τις δράσεις του.

Δίδυμοι

Το κουράγιο που κάνετε μέσα από αυτήν την υπομονή και αναμονή, για τις απαντήσεις, από τον πρώην σας, μάλλον έχει αρχίσει και εξαντλείτε…πραγματικά.

taro-tarw

Καρκίνος

Δεν έχετε μείνει και ποτέ τόσο πολύ μόνοι ερωτικά, ωστόσο αυτό δεν δείχνει να σας ενοχλεί. Καλύτερα λοιπόν να δώσετε και μια προτεραιότητα στα οικονομικά σας.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.07 Σαββάτο

Λέων

Δεν έχει νόημα, να ανοίγετε την πόρτα της καρδιάς σας, σε άτομα που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει με τις δικές του ζωές. Οι παράλληλες διαδρομές, δεν σας αφορούν.

Παρθένος

Η ευτυχία, που μπορείτε να προσφέρετε στον άνθρωπο σας, αλλά και η δική του αγάπη προς το πρόσωπο σας, είναι και αυτά που σας κρατούν μαζί.

taro-zodia-76

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.07 Σαββάτο

Ζυγός

Διακρίνετε μια μόνιμη ασυνεννοησία και ανωριμότητα από την μεριά του ανθρώπου σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει πραγματικά να σας προβληματίσει πολύ.

Σκορπιός

Αν έχετε μείνει μέσα σε σχέσεις, που τώρα δεν σας εκφράζουν ίσως και να πρέπει να πάρετε μια πιο σοβαρή απόφαση και να απομακρυνθείτε.

zodia-88

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης

Η ζωή σας, έχει γεμίσει από καλά και οικονομική δυναμική πια. Αυτό που σας λείπει είναι και ένας καλός σύντροφος για να ολοκληρώσετε τα θέλω σας.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει καμία πίεση αυτήν την εποχή, για να μπείτε σε μια καινούργια αισθηματική σχέση. Έχετε τις υψηλές απαιτήσεις σας, που ακόμη κανείς δεν έχει πιάσει!

Υδροχόος

Οι μόνοι τσακωμοί μέσα στην σχέση σας, δηλώνουν ότι υπάρχουν άλυτα προβλήματα, που για τους δικούς σας λόγους, δεν θέλετε να λήξετε.

Ιχθείς

Μάλλον έχετε παρατήσει τα θέλω, τις ανάγκες ίσως και την εξωτερική σας εμφάνιση. Δεν είναι αυτό δικαιολογία, για μια ερωτική απογοήτευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.