ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 29.06 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 29.06 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές εξομολογήσεις
2 Νέα γεγονότα
3 Χρήματα από τύχη

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο κόσμος περιστρέφεται. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα ακόμη δεν αλλάζει, αν εσείς έχετε χωρίσει. Είναι αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού της αγάπης και των συναισθημάτων.

Καρκίνος
Το ότι κάποιες φορές το ταίρι σας, είναι αμίλητο δεν σημαίνει ότι θέλει να σας κρατήσει έξω από την ζωή του. Πιθανό και να κάνει κάποιες προσωπικές του σκέψεις.

Ζυγός
Αφήστε τα παλιά που έχετε υποστεί μέσα στην σχέση σας, να ξεχαστούν και επιτρέψτε στον εαυτό σας, να περάσει καλά και ποιοτικά μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι.

Αιγόκερως
Όλα αυτά που υπάρχουν γύρω σας είναι πραγματικά μέτρια, και το μόνο που θέλετε είναι να καταφέρετε να ξεχωρίσετε κάποιον που να σας γοητεύει.

chartomanteia-44

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Υπάρχουν κάποια νεότερα που θέλει ο σύντροφος σας, να σας φέρει και συσχετίζονται με το παρελθόν του, που πια τον αποδεσμεύουν για να ξανα-φτιάξει την ζωή του.

Λέων
Αν έχετε έστω και την παραμικρή υποψία, ότι ο άνθρωπος σας, έχει κάτι άλλο παράλληλο με εσάς, καλό θα ήταν χωρίς άλλες καθυστερήσεις να τον ρωτήστε.

Σκορπιός
Όλα όσα έχουν γίνει μέσα στα παλιά σας ερωτικά σχέδια – αγάπες – σχέσεις, είναι και η πείρα που πια έχετε αποκτήσει, για να αποφεύγετε τις κακοτοπιές.

Υδροχόος
Τα λόγια κάποιου από τον φιλικό σας κύκλο, σας έχουν παραξενέψει, και μάλλον κάτι δεν έχετε εσείς ακόμη από την μεριά σας καταλάβει. Υπάρχει έρωτας που πλησιάζει.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 29.06 Παρασκευή

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Αν υπάρχει κάποιος που τον θέλετε πολύ και πραγματικά, τότε μπορείτε να τον πλησιάσετε και να τον φλερτάρετε διακριτικά και χωρίς πίεση. Θα καταλάβει.

Παρθένος
Οι σκέψεις που έχετε και οι δύο για αυτή την σχέση, είναι πανομοιότυπες και τελικά μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, θα γίνουν και τα όποια επόμενα βήματα σας.

Τοξότης
Αν θέλετε αυτό το διάστημα, να μείνετε μόνοι σας, τότε το καλύτερο θα ήταν απλά να μην δεχτείτε τις ρομαντικές προτάσεις, που υπάρχουν γύρω σας.

Ιχθύς
Μην δίνετε και τόσα πολλά για να πάρετε και πάλι τόσα λίγα. Καλύτερα να είστε μόνοι σας πάρα μέσα σε σχέσεις που σας ταλαιπωρούν.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.