ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 30.05 Τετάρτη

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 30.05 Τετάρτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 35. Η Άγκυρα ( 09 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Δεσμευτικές προτάσεις
2 Νέα αγάπη
3 Επιχειρηματικές εξελίξεις

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Αποφύγετε τις μέρες αυτές, να θίξετε καταστάσεις, μέσα στην σχέση σας που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα. Το ταίρι σας, ξέρει και θα κάνει ότι μπορεί.

Καρκίνος
Οι επιθυμίες σας, έχουν κάνει τον κύκλο τους, και εσείς έχετε παραθέσει ανοιχτά στον άνθρωπο σας, ότι χρειάζεστε. Δώστε τώρα τον χρόνο για να σας τα προσφέρει.

Ζυγός
Κατά την αρχή του Ιουνίου, να περιμένετε κάποιες ειδήσεις ή εμφανίσεις, από μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία, που θέλει να σας δώσει εξηγήσεις και μια αφορμή για επανένωση.

Αιγόκερως
Η προσπάθεια που κάνει ο σύντροφος σας, για να λήξει κάποια πρακτικά – οικονομικά ζητήματα του, είναι και η μοναδική αιτία, που δεν είναι και τόσο κοντά σας.

taro-tarw

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 30.05 Τετάρτη

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Πολλές οι μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε, αν επιθυμείτε να συναντήσετε αυτόν που αγαπάτε. Μαζί με αυτό, κάποια οικονομικά σας θέματα προοδεύουν.

Λέων
Έχετε κάποιους εσώτερους δισταγμούς, πριν δώσετε τις απαντήσεις σας, σε αυτά που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας. Μάλλον θα πρέπει να πάρετε και άλλον χρόνο.

Σκορπιός
Είσαστε στην μέση του πουθενά. Αισθηματικά έχετε κάποιους που σας θέλουν, αλλά δεν τους θέλετε εσείς. Καλύτερα να είστε αυτό το διάστημα, μόνοι σας.

Υδροχόος
Αν βλέπετε ότι μέσα σον δεσμό σας, υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες συνεννόησης, ίσως και να πρέπει να ξανα- σκεφτείτε τι θέλετε στο άμεσο μέλλον σας.

zwdia-768

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Αποφύγετε τις επιπολαιότητες που πιθανόν να σας βάλει μια νέα σχέση. Την έχετε ξανα-πατήσει, άρα διερευνήσετε κάθε νέο άτομο που είναι κοντά σας.

Παρθένος
Κάτι σας έχει διαφύγει. Ο πρώην σας, που σας απασχολεί κατά καιρούς, δεν είναι ακόμη έτοιμος, για επανασύνδεση. Απλά εξερευνά τις τωρινές συνθήκες.

Τοξότης
Αν θέλετε να κάνετε κάποιο ταξίδι, για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή, φροντίστε παραπάνω τις λεπτομέρειες από τώρα.

Ιχθύς
Κάποια οικογενειακά σας θέματα, έχουν βγει στην επιφάνεια και έχουν προβληματίσει τους πάντες. Αν είναι οικονομικά, δώστε εσείς τις λύσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.