ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.06 Σαββάτο

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.06 Σαββάτο

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 36. Ο Σταυρός ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικός δεσμός
2 Δυναμικός άντρας
3 Επαγγελματική πρόοδος

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει και μάλλον αυτό το έχετε καταλάβει και εσείς και ο άνθρωπος σας. Πρέπει να κάνετε κάτι που θα ξεπεράσετε την στασιμότητα.

Καρκίνος
Δεν υπάρχει λόγος κανείς, για να παρακαλάτε τον πρώην σας για να δώσει την σημασία που σας αξίζει. Ξέρετε ότι αυτήν την εποχή, έχει χαθεί με τα δικά του.

Ζυγός
Τα θέματα μέσα στην εργασία σας, έχουν λυθεί, άρα σίγουρα τώρα μπορείτε να δώσετε σημασία στον άνθρωπο που αγαπάτε, και είναι δίπλα σας.

Αιγόκερως
Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του νέου μήνα, έχουν για εσάς πολλές οικονομικές αλλαγές, που επιτέλους θα ξεμπλοκάρουν την καθημερινότητα σας πολύ!

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Μην δίνετε ακόμη το πράσινο φως στον πρώην σας, που δεν ξέρει και ο ίδιος τι πρέπει να κάνετε μέσα σε παλιές και τωρινές του προβληματικές καταστάσεις.

Λέων
Οι μόνιμες σκέψεις που κινούνται μέσα στο μυαλό σας, είναι γύρω από έναν παλιό σας έρωτα. Μάλλον θα πρέπει να μάθετε αν ακόμη στο τώρα είναι ακόμη μόνος του.

Σκορπιός
Δεν σας είναι εύκολο, να φύγετε από σχέσεις που σας κάνουν δυστυχείς. Ότι και να έχει προηγηθεί, εσείς θα πρέπει να δείτε τώρα τα δικά σας συμφέροντα.

Υδροχόος
Αν υπάρχει κάποιον φλερτ μέσα στην εργασία σας και ο άνθρωπος αυτός σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να εξελίξετε τότε τις σχετικές επικοινωνιακές καταστάσεις, μακριά από τα μάτια των άλλων.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.06 Σαββάτο

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Εσείς και τόσα θέματα, που έχετε πάνω από το κεφάλι σας, μάλλον δεν σας επιτρέπουν να δώσετε ότι αξίζει σε χρόνο και συναίσθημα στον άνθρωπο σας.

Παρθένος
Οι μπαταρίες σας, είναι γεμάτες και τώρα θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή, με το ταίρι σας, που ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε ευτυχισμένο πραγματικά.

Τοξότης
Αν έχετε κάνει κάτι που σας ευχαριστεί μέσα στην ζωή σας, και δεν βλέπετε όμως και την χαρά στα μάτια του ταιριού σας, κάτι δεν πάει καλά.

Ιχθύς
Οι δυναμικές που υπάρχουν μέσα στην ερωτική σας σχέση, είναι ικανές εντός του Καλοκαιριού να σας πάνε και σε μόνιμη δέσμευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.