ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.07 Δευτέρα

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.07 Δευτέρα

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 03 Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Επιστροφή έρωτα
– Νέα αγάπη
– Εργασιακή επιτυχία

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Δεν θα κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, αν για ακόμη μια φορά ακούσετε τον άνθρωπο σας, να μιλάει για το παρελθόν του, και πόσο τελικά καλά περνούσε εκεί.

Ταύρος

Από όλα αυτά που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, κάτι το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει αρχίσει και σας προβληματίζει. Πιθανόν και η εσωστρέφεια του ανθρώπου σας.

Δίδυμοι

Μην δίνετε αναφορά στον άνθρωπο σας, για το τι κάνετε μέσα στην δική σας οικογένεια. Μπορεί να ζηλεύει και οι προτάσεις – συμβουλές του, απλά να σας
αποπροσανατολίζουν.

chartomanteia-44

Καρκίνος

Αν έχετε μείνει μέσα σε μια συνειδητή μοναξιά από σχέσεις και αγάπη, τότε ο νέος μήνας που πλησιάζει, σίγουρα θα σας κάνει να δείτε την ζωή με μια άλλη ματιά.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.07 Δευτέρα

Λέων

Υπάρχουν αρκετές δικές σας υποθέσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσετε, πριν να πείτε το μεγάλο ναι, σε μια καινούργια πρόταση που έρχεται από κάποιον που σας θέλει.

Παρθένος

Αν έχετε μείνει μέσα σε μια σχέση επί πολλά έτη… ίσως και να έχει έρθει επιτέλους η ώρα έτσι ώστε να κάνετε και πάλι ένα νέο ξεκίνημα, στην μεταξύ σας κατάσταση.

taro-zodia-76

Ζυγός

Δεν μπορείτε να δεχτείτε όλα αυτά που κάνει το ταίρι σας, αλλά και τώρα τελευταία την επιθετική του επικοινωνία. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για πιο σοβαρό διάλογο.

Σκορπιός

Έχετε κάποια διλήμματα για το αν θα πρέπει να ανοίξετε και πάλι τους δρόμους, σε κάποιον παλιό σας εραστή. Μόνο μέσα από μια νέα προσπάθεια, θα πεισθείτε… ή όχι!

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.07 Δευτέρα

Τοξότης

Είστε μέσα σε πολλά θέματα επαγγελματικά δοσμένοι, και μάλλον δεν έχετε πια χρόνο για να προσφέρετε στον σύντροφο σας. Αυτό σαν λύση, βαραίνει μόνο εσάς.

zodia-88

Αιγόκερως

Ουδείς θα σας βοηθήσει στην ερωτική σας ζωή – σχέση, αν εσείς πρώτα δεν πετάξετε από πάνω σας όλους αυτούς, τους φόβους, που σας κρατούν σταματημένους.

Υδροχόος

Έχετε δώσει πολλά παραπάνω από ότι χρειάζεται στον σύντροφο σας, και πιθανόν και στο τώρα να τον έχετε κακομάθει. Έχετε τον τρόπο να φέρετε και πάλι την ισορροπία.

Ιχθείς

Την συγχώρεση την έχετε στο αίμα σας, και αυτό είναι και κάτι που ορισμένες φορές, κάνει τους τρίτους να σας κάνουν να χάνετε τον εαυτό και τον δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.