ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 31.05 Πέμπτη

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 31.05 Πέμπτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 05. Το Δέντρο ( 07 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Νέος σύντροφος
2 Επανασύνδεση
3 Καινούργια δουλειά

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Τα τρίτα προβλήματα, είναι και αυτά που σας κάνουν, και δεν θέλετε ακόμη να εμπλακείτε σε μια σοβαρή μόνιμη ποιοτική σχέση. Από τον νέο μήνα, όλα αλλάζουν.

Καρκίνος
Κάθε τόσο ο άνθρωπος σας, σας πετάει σαν υπονοούμενο, ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα ήθελε να κάνετε κάτι πιο σοβαρό στο μεταξύ σας.

Ζυγός
Δεν είστε εσείς που θα αντιγράψετε τις ζωές των άλλων, επειδή δείχνουν όμορφες. Έχετε μια διαφορετική αντίληψη και αυτή θα υποστηρίξετε.

Αιγόκερως
Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διενέξεις με τον σύντροφο σας, αλλά είναι μόνο επιφανειακές και περαστικές. Εσείς μην χάνετε καθόλου τον βηματισμό σας.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Έχετε πει στον άνθρωπο σας, όλα αυτά που έχετε σκεφτεί για να κάνετε μέσα στο Καλοκαίρι. Μάλλον, και οι δικές του οι προτάσεις θα σας συμπληρώσουν.

Λέων
Ακόμη δεν έχετε καταλάβει, τι κάνει και τι θέλει ο αγαπημένος σας. Υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα που πρέπει από την δική του πλευρά, να λήξει.

Σκορπιός
Δεν εμπιστεύεστε, ούτε τον εαυτό σας κάποιες στιγμές. Ότι και να σας συμβαίνει, βρείτε την προσωπική σας ισορροπία – στίγμα, και μην χαλαρώνετε ούτε λεπτό.

Υδροχόος
Υπάρχει η ανάγκη μέσα στην ερωτική σας σχέση, να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και να βρείτε από κοινού τι θα κάνετε τις επόμενες εβδομάδες.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 31.05 Πέμπτη

zwdia - love

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Αυτό που κάνετε στην εργασία σας, έχει ήδη αρχίσει και σας αποδίδει τα μέγιστα. Τώρα και με μια πιο τονωμένη ψυχολογία, θα κάνετε και την προσωπική σας σχέση τέλεια.

Παρθένος
Εσάς σας έχουν κάνει κάποια γνωριμίες – προξενιά, που όμως δεν σας ενθουσίασαν και τόσο. Δεν πειράζει το Καλοκαίρι και τα καλά του είναι εδώ.

Τοξότης
Δεν μπορείτε να έχετε και εσείς παράπονα! Οικονομικά, ερωτικά όλα έχουν έρθει όπως τα έχετε θελήσει εσείς. Άρα έχει έρθει η ώρα να ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας.

Ιχθύς
Είσαστε υπερβολικοί, όταν θέλετε κάτι. Ίσως και αυτήν την φορά, να έχετε πιέσει τον άνθρωπο σας και τις καταστάσεις παραπάνω από ότι χρειάζεται.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.