Ερωτική Καφεμαντεία. Πότε θα ζυγώσει ο έρωτας ο παλιός?

Ερωτική Καφεμαντεία. Πότε θα ζυγώσει ο έρωτας ο παλιός?

Καφεμαντεία, προβλέψεις για 5-7 ημέρες

Κριός: Η ΚΑΜΗΛΑ

Δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην απόφαση που θέλετε να σας δώσει ο άνθρωπο σας, απλά θα χρειαστεί κάποιον χρόνο, για να προσαρμοστεί ο ίδιος στα δεδομένα που του έχετε απαιτήσει.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα οικονομικά σας, μέσα από μια ξαφνική τύχη θα εκτοξευθούν και θα έχετε την άνεση μόνιμα πια να κάνετε πράματα για τον εαυτό σας, και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Επίσης, θα υπάρχει διευκόλυνση επανένωσης.

Δίδυμοι: ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Οι δεσμεύσεις οι ερωτικές που έχετε ζητήσει από το ταίρι σας, είναι κοντά και άμεσες. Δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο που να σας κάνει να φύγετε πια από τα προγράμματα σας. Κρατήστε επίσης ένα χαμηλό προφίλ.

Καρκίνος: Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Αν ζητάτε να έρθει στην ζωή σας κάποια παλιά σας αγάπη από το παρελθόν, αυτό θα γίνει και σχετικά άμεσα. Δεν το θέλετε αυτό μόνο εσείς, αλλά το ποθεί και η άλλη πλευρά. Κακώς μάλλον είχατε χωρίσει εξ αρχής.

chartomanteia-44

Λέων: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν θα χρειαστεί να αναμένετε για μεγάλο χρονικό ακόμη, μέχρι να εμφανιστεί ο έρωτας που σας αξίζει. Από τις επόμενες ημέρες μια νέα γνωριμία θα γίνει φιλία, ερωτοφιλία και τελικά μόνιμη δέσμευση.

Παρθένος: Η ΓΥΚΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Αυτός που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, αλλά ακόμη δεν σας έχει πει το μεγάλο ναι, για να προχωρήσετε την ζωή σας, από το επόμενο χρονικό διάστημα, θα σας κάνει μια μεγάλη έκπληξη.

Ζυγός: Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Μπορεί στο τώρα να είστε μέσα με ένα άγχος για την ερωτική σας σχέση, και που θα οδηγηθεί, αλλά δεν χρειάζεται κανείς να το ξέρει. Υπάρχει ή δη πολύ παρασκήνιο, το οποίο και θα μάθετε.

zwdia-fotia

Σκορπιός: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η τσιγκουνιά στα αισθήματα, είναι σίγουρα ότι πιο δύσκολο μπορεί να τύχει μέσα σε μια σχέση. Στην δική σας την περίπτωση, μάλλον έχετε βαρεθεί να αγαπάτε μονόπλευρα.

Τοξότης: ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Είστε μια έντονη προσωπικότητα, που δεν είναι και η πιο ευκολοπλησίαστη περίπτωση. Πάντως, κάποιος που έχει την τόλμη θα σας πλησιάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και θα σας εκπλήξει θετικά.

Ερωτική Καφεμαντεία. Πότε θα ζυγώσει ο έρωτας ο παλιός?

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως: ΤΟ ΧΕΡΙ

Δεν είναι μόνο το τι ζητάτε εσείς, από αυτήν την σχέση και πολύ καλά κάνετε. Είναι τι μπορεί τελικά και η άλλη πλευρά να υποστηρίξει. Αυτό στην πραγματικότητα το ξέρετε, άρα μην πιέζετε.

Υδροχόος: ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Πολλές οι ερωτικές επιτυχίες που υπάρχουν αυτήν την εποχή, όμως μια συγκεκριμένη σας έχει ήδη τραβήξει πιο πολύ την προσοχή. Πιθανόν και να προκύψει μια ξαφνική σχέση, με ισχυρές βάσεις.

Ιχθείς: ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Αναμένετε από τον άνθρωπο σας, να σας κάνει κάποια ξεκαθαρίσματα, στο τι να περιμένετε μέσα στο επόμενο διάστημα. Τα πράματα είναι καλά, άρα η σχέση αυτή θα γίνει πολύ πιο δεμένη και αληθινή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88