ερωτική σελήνη 06-09/05 Τα μυστικά σου θέλω να μάθω!

ερωτική σελήνη 06-09/05 Τα μυστικά σου θέλω να μάθω!

Η σελήνη περνάει στον Υδροχόο από 06 Μαΐου

Κριός: Είσαστε σε μια καλή ψυχολογία, που θα διώξει όλα αυτά τα βαριά σύννεφα από την καρδιά σας, και που θα σας φέρει κοντά σε νέους ανθρώπους….

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος: Μην αφήνετε κανέναν να σας πει τι πρέπει να κάνετε ή όχι, μέσα στην σχέση σας, που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, περνάει κρίση.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Δίδυμοι: Μια τυχαία επικοινωνία ή συνάντηση που θα έχετε με κάποιον πρώην σύντροφο σας, θα σας προκαλέσει ρίγη συγκίνησης. Μην το δείξετε όμως.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΘΙΣΗ

Καρκίνος: Οι ερωτικές σας περιπέτειες και τα φλερτ, σας έχουν βγάλει εκτός από τον κλασικό σας δρόμο. Να προσέχετε μόνο μην πληγώσετε κανέναν.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ

chartomanteia-44

Λέων: Οι θετικές εξελίξεις σας προκαλούν να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που θέλετε σαν ζευγάρι να κάνετε τους Καλοκαιρινούς μήνες.
You and Me – ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

Παρθένος: Η θέση σας, είναι δύσκολη τελικά με τις δύο καταστάσεις τις ερωτικές που συντηρείτε. Μάλλον κάτι πρέπει να κάνετε για όλους.
You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ

Ζυγός: Κάποιες μικρές μετακινήσεις ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε, για την εργασία σας. Ίσως και αυτό να σας κάνει και καλό στην πεσμένη σας ψυχολογία.
You and Me – ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: Ο σύντροφος σας, είναι ενθουσιασμένος με κάποια δικά του επαγγελματικά ζητήματα και θέλει να τα μοιραστεί όλα μαζί σας.
You and Me – ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΝΟΣ

Τοξότης: Αποφύγετε τους τρίτους που δεν ξέρετε ακόμη τι θέλουν από την καρδιά ή την τσέπη σας. Οι εποχές είναι περίεργες και όλα θέλουν την προσοχή τους.
You and Me – ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Αιγόκερως: Όλα κυλούν μέσα στην σχέση σας, σε ένα ήρεμο κλίμα που θα κάνει και τις δύο πλευρές, να ανοίξουν και κάποια πιο σοβαρά θέματα για το μέλλον.
You and Me – ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ερωτική σελήνη

zodia-astra-tarot

Υδροχόος: Με κάποιον στενό σας συνεργάτη, έχετε έρθει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα πιο κοντά ερωτικά. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας.
You and Me – ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ

Ιχθείς: Μια σειρά από επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται που θα σας διώξουν όλα τα προβλήματα και η εποχή των Διδύμων, θα εισέλθει με νέο έρωτα.
You and Me – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.