ερωτικη σεληνη 08-11/02 Σε άλλες αγκαλιές θα με θυμάσαι

σχεσεις-zwdia-ωροσκοπιο-αστρολογια-zodia

Κοινοποίηση:

ερωτικη σεληνη 08-11/02 Σε άλλες αγκαλιές θα με θυμάσαι

Η σεληνη περνάει στον Τοξότη από 08 Φεβρουαρίου

Κριός: Εσείς ξέρετε τι θέλετε, και σίγουρα δεν έχετε και την ανάγκη για να κάντε κάποια οπισθοχώρηση για να είναι κάποιος μαζί σας. Αυτά δεν τα κάνετε πια!
You and Me – Ερωτικές επιστροφές

 

Ταύρος: Μην χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας με άτομα που έχουν κάνει πολλά και παρατεταμένα λάθη στο παρελθόν σας. Θα τα ξανακάνουν.
You and Me – Θετικές εξελίξεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Είσαστε διάσημοι από κούνια και το ξέρετε. Αυτό είναι κάτι που μέχρι την εποχή που θα αλλάξει το ζώδιο, θα σας φέρει κάτι ερωτικό νέο στον δρόμο σας.
You and Me – Ερωτικό σχέδιο

Καρκίνος: Μην πετάτε την τύχη από το παράθυρο. Δεν χρειάζεται να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν σας, για να παρακαλέσετε κάποιον, που τότε δεν σας συμπεριφέρθηκε σωστά.
You and Me – Οικονομική άνεση

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Η ζήλια σας έχει πολλαπλασιαστεί και μάλλον καταπιέζει τον άνθρωπο σας. Βρείτε κάποιον άλλο τρόπο να του τραβήξετε την προσοχή.
You and Me – Αισθηματικές εξελίξεις

Παρθένος: Ο τρόπος ζωής σας, έχει αλλάξει από την μέσα που μπήκατε σε αυτήν την νέα σχέση. Μην χάνεστε μόνο μέσα στην ζωή του άλλου.
You and Me – Επιστροφές από τα παλιά

Ζυγός: Υπάρχουν κάποια θέματα, που έχουν κάνει τον κύκλο τους στην ζωή του ανθρώπου σας, και τώρα θα σας αποδώσουν λύσεις και ευκολίες.
You and Me – Ερωτικά λόγια

Σκορπιός: Αν υπάρχει κάποιος που σας ενδιαφέρει, καλό θα ήταν από την δική σας την μεριά, να του κάνετε ένα σινιάλο και να σας δει …πιο καθαρά.
You and Me – Μόνο για δύο

Τοξότης: Έχετε κάνει την προσωπική σας προσπάθεια για να φύγετε από τα παλιά και να δώσετε παραπάνω ευκαιρίες, στον άνθρωπο που τώρα σας πολιορκεί.
You and Me – Νέες γνωριμίες

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αιγόκερως: Μπορεί στο τώρα να υπάρχει ένα θολό τοπίο μέσα στην σχέση σας, αλλά μέσα από την κίνηση καλής θελήσεως που θα δείτε από τον άνθρωπο σας, όλα θα λυθούν.
You and Me – Εκκρεμότητες παλιές

Υδροχόος: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ακόμη περισσότερο για το ζώδιο σας, που έχει περάσει πολλά και το μόνο που θέλει είναι πρακτικές αποδείξεις.
You and Me – Εκπλήξεις πολλές

Ιχθείς: Μην αποφεύγετε τις συζητήσεις, που θέλει να σας κάνει ο άνθρωπος σας, για αυτά που έχουν συντελεστεί μέσα στην σχέση σας. Δεν έχετε κάτι να φοβάστε.
You and Me – Ευχάριστα νέα

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.