Ερωτική Σεληνη 09-11/08

zodia-ermis-ydroxoos

Ερωτική Σεληνη   09-11/08

 

Η σεληνη  περνάει στους Διδύμους  από 09 Αυγούστου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Λέων  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Ζυγός

zodia-taro-45

 

σεληνη –  Κριός:  Μην αφήστε, για άλλη ημέρα, τις σοβαρές συζητήσεις που επιθυμείτε να κάνετε με τον άνθρωπο σας για όλα όσα σας έχουν ενοχλήσει…!

CHECK POINT: Κινηθείτε άμεσα

 

σεληνη – Ταύρος: Σιγουρευτείτε ότι εμπιστεύεστε τα σωστά άτομα, και σε αυτό σαφώς και συμπεριλαμβάνεται και το συντροφικό σας ταίρι, που τις τελευταίες ημέρες έχει απόμακρες συμπεριφορές.

CHECK POINT: Μην λετε πολλά

 

σεληνη – Δίδυμοι: Το παρελθόν θα ξαναβγεί μπροστά σας με νέες προτάσεις και δράσεις. Σκεφτείτε περισσότερο τι θέλετε να αναβιώσετε και τι όχι.

CHECK POINT: Αναθεωρήστε τις σκουριασμένες απόψεις σας

 

σεληνη – Καρκίνος: Σκεφτείτε καλά τι θέλετε να κάνετε και βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχετε. Οι μέρες είναι καλές για διόρθωση παλαιοτέρων λαθών σας σε όλα τα επίπεδα.

CHECK POINT: Κοινωνικοποιηθείτε

σεληνη –  Λέων: Μην πείτε την γνώμη σας αν δεν την ζητήσουν. Οι μέρες είναι δύσκολες και εσείς πολύ εύκολο να παρεξηγηθείτε…με τον οποιοδήποτε, για οτιδήποτε.

CHECK POINT: Χαμηλοί τόνοι

 

σεληνη – Παρθένος: Αν θέλετε να δώσετε πραγματικά τέλος στην ερωτική σας σχέση για οποιονδήποτε λόγο, τότε τολμήστε το και μην πιάνεστε από μικρές και ξεχασμένες ‘όμορφες’ στιγμές του παρελθόντος.

CHECK POINT: Θάρρος και τόλμη αποφάσεων

 

σεληνη – Ζυγός: Θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο από αυτό που νομίζετε προκειμένου να ελέγξετε αν το πρόσωπο ή μια κατάσταση είναι αλήθεια.

CHECK POINT: Φερθείτε με ανωτερότητα

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Η σιωπή σας για να μην ξαναεκτεθείτε δεν είναι και η πιο γόνιμη λύση, αν επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Κάντε ένα βήμα μπροστά χωρίς φόβο.

CHECK POINT: Μιλήστε με επιχειρήματα

 

σεληνη – Τοξότης: Θα έχετε τυχαίες συναντήσεις με άτομο του παρελθόντος σας που θα σας αναστατώσει δυσάρεστα! Αν δεν σας ενδιαφέρει κάτι.. τότε απομακρυνθείτε… και αφήστε τις ερωτοφιλίες για του άλλους

CHECK POINT: Συμπεριφερθείτε σωστά

 

σεληνη -Αιγόκερως: : Μια απρόσμενη αλλαγή θα προκύψει τις επόμενες ώρες. Το ταίρι σας, θα σας προτείνει κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά σαν ερωτευμένο ζευγάρι.

CHECK POINT: Σταθεροποιήστε τις απόψεις σας

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Η αστάθεια θα πρέπει να περιοριστεί στον λόγο σας, καθώς το συντροφικό σας ταίρι μάλλον μετά από τις υπερβολές σας, δεν σας εμπιστεύεται πια.

CHECK POINT: Διπλωματία τέλος

 

σεληνη – Ιχθύς:   Η αλλαγή στάσης που έχετε επιβάλει στον πολυδιάστατο εαυτό σας, έχει τελικά θετικά αποτελέσματα και μέσα στην ερωτική σας ζωή. Συνεχίστε και θα δείτε και τις ανάλογες αντιδράσεις από το ταίρι σας.

CHECK POINT: Κάντε τα λόγια …. πράξεις