ερωτικη σεληνη 10-12/01 Στην δική μου αγκαλιά θα΄σαι

zwdia-ζωδια-zodia

Κοινοποίηση:

ερωτικη σεληνη 10-12/01

Η σεληνη περνάει στον Σκορπιό από 10 Ιανουαρίου

Κριός: Μην διαμαρτύρεστε για αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας, ίσως και να φέρετε τελικά και εσείς… ένα μερίδιο ευθύνης, για όλα όσα έχουν συμβεί.
You and Me – Δικαίωση κόπων

Ταύρος: Μην καταδικάζετε τον άνθρωπο σας, αν πρώτα δεν ακούσετε από την δική του την μεριά, όλη την αλήθεια, και άλλα τόσα που δεν ξέρετε.
You and Me – Εργασιακή επιτυχία

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Αφιερώστε παραπάνω χρόνο για να μιλήσετε με τον άνθρωπο, που αυτόν τον καιρό, έχετε παρεξηγηθεί. Τα άστρα είναι σίγουρα συμμαχικά.
You and Me – Ερωτική αποκατάσταση

Καρκίνος: Πολλές οι καλές εξελίξεις …που σας έρχονται από τα οικονομικά σας δεδομένα, και που μπορούν να στηρίξουν και την προσωπική σας ζωή.
You and Me – Λόγια αγάπης

taro-zodia-76

Λέων: Δεν θα πρέπει να πιέστε τον εαυτό σας, για να δώσετε εδώ και τώρα απαντήσεις στον σύντροφο σας, που μάλλον περνάει την φάση της ανασφάλειας.
You and Me – Αισθηματικές απολαβές

Παρθένος: Όλα αυτά τα καινούργια πρόσωπα, που έχουν εισέλθει στην καθημερινότητα σας, θέλουν σε επόμενο βαθμό και να κατακτήσουν και την καρδιά σας.
You and Me – Θέση ισχύος

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Ζυγός: Ίσως και ακόμη κάποια στοιχεία να σας λείπουν, από το παρελθόν του ανθρώπου σας. Σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα …θα έχετε και τις απαντήσεις.
You and Me – Ανοιχτοί δρόμοι

Σκορπιός: Με τα άστρα να κάνουν τις καλύτερες τους όψεις, πάνω στο ζώδιο σας, θα καταφέρετε το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο να το κερδίσετε.
You and Me – Νέες επαφές

Τοξότης: Μην λέτε και πάλι στο ταίρι σας, όλα αυτά τα λάθη που έχει κάνει. Τα ξέρει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε… είναι να δώσετε τις μελλοντικές σας προτάσεις.
You and Me – Επανασυνδέσεις

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Δεν θα σταματήσετε μέχρι και να καταφέρετε να πείσετε τον άνθρωπο σας, για την ειλικρίνεια των συναισθημάτων και των προθέσεων σας.
You and Me – Επαγγελματική άνοδος

Υδροχόος: Τίποτα δεν είναι τυχαίο στις ερωτικές σχέσεις. Ακόμη και οι όποιες αποκαλύψεις έχουν δει το φώς και σας πλήγωσαν, έχουν τον λόγο τους.
You and Me – Αλλαγές στις σχέσεις

Ιχθείς: Αγκαλιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας, που διαμαρτύρεται συνεχώς, ότι δεν είστε πια και τόσο κοντά του, λόγω του μεγάλου σας φόρτου εργασίας.
You and Me – Προτάσεις δέσμευσης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.