ερωτικη σεληνη 13-15/10 Έλα για μια φορά ακόμη

zwdia-πανσεληνος

Κοινοποίηση:

ερωτικη σεληνη 13-15/10 Έλα για μια φορά ακόμη

Η σεληνη περνάει στον Λέοντα από 13 Οκτωβρίου

Κριός: Υπάρχουν ακόμη κάποιες δικές σας εκκρεμότητες με ένα πρώην εραστή σας, που μάλλον σας μπλοκάρουν τους δρόμους, σε οτιδήποτε καινούργιο υπάρχει.
You and Me – Πολλαπλές προτάσεις

Ταύρος: Αν δεν έχετε, σκέψεις και εξηγήσεις για αυτά που συμβαίνουν στην σχέση σας, ίσως και τελικά να έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.
You and Me – Ερωτικές εξομολογήσεις

zodia-zvdia-22

 

Δίδυμοι: Μην μπλέκετε το παρελθόν με το παρόν. Δεν υπάρχουν αυτήν την εποχή κατάλληλα άτομα, για να ασχοληθούν σοβαρά με την καρδιά σας.
You and Me – Νέα από οικονομικά

Καρκίνος: Οι αφορμές που κατά καιρούς σας δίνει ο άνθρωπος σας, έχουν να κάνουν με την έλλειψη επικοινωνιών στο μεταξύ σας γενικότερα.
You and Me – Ευκαιρίες για όλους

zvdia-098

Λέων: Είναι μια περίοδος και μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, που θα έχετε πολλά να κάνετε μέσα στο σπίτι και την εργασία σας.
You and Me – Στήριξη από οικογένεια

Παρθένος: Δεν θα πρέπει αυτήν την εποχή να πείτε κάτι περισσότερο στον άνθρωπο σας, αν τελικά και ακόμη δεν είστε 100% σίγουροι…ότι θα τα καταφέρετε στον στόχο που έχετε βάλει.
You and Me – Εξελίξεις σε όλα

Ζυγός: Υπάρχουν πολλά είδη ανθρώπων. Δεν ταιριάζετε με όλους. Σίγουρα έχετε τις αυστηρές σας προδιαγραφές και έτσι θα πρέπει να παραμείνετε.
You and Me – Επιτυχίες παντού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Αυτά που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας, θα τα καταφέρετε. Ίσως και να είναι το διαβατήριο σας, για την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.
You and Me – Αισθηματικές αλλαγές

Τοξότης: Μην περιμένετε να γίνουν αλλαγές χωρίς την δική σας παρέμβαση. Εσείς κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε, και θα δείτε τα καλύτερα να σας πλησιάζουν.
You and Me – Χρειάζονται απολογίες

Αιγόκερως: Η ροή των καταστάσεων, δείχνει ότι θα έχετε τις ευκαιρίες, για να κάνετε αυτό που θέλετε. Το ταίρι σας έχει την καλή διάθεση να σας υποστηρίξει.
You and Me – Διορθώσεις

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Υδροχόος: Μην θεωρείτε τίποτα πια δεδομένο. Αυτό που έχει σημασία είναι να παλεύετε καθημερινά για την σχέση σας και την ποιότητα αυτής.
You and Me – Δημόσιες σχέσεις

Ιχθείς: Προσέχετε τα υπερβολικά έξοδα που κάνετε, ένεκα κάποιας άσχημης ψυχολογίας που σας έχει δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, τώρα πρόσφατα.
You and Me – Ευκολίες οικονομικές

zwdia-tarw-zodia-ταρω

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.