Ερωτικό Φεγγάρι. Φώναξε με, και σου το ορκίζομαι θα έρθω!

αστρολογια-σεληνη-zwdia-zodia

Ερωτικό Φεγγάρι. Φώναξε με, και σου το ορκίζομαι θα έρθω!

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Είναι μια εποχή που θα δείτε κέρδη αισθηματικά, από όλες αυτές τις προσπάθειες σας, γύρω από τον άνθρωπο που τόσο πολύ θέλετε τελικά.

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες νέες επικοινωνιακές τεχνικές καθώς οι ήδη υπάρχουσες, δεν σας φέρνουν στο ερωτικό αποτέλεσμα που θέλετε.
You and Me – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Δίδυμοι: Ένα μείγμα αγάπης και συνήθειας, μάλλον είναι αυτό που αισθάνεστε για τον άνθρωπο που είστε μαζί. Αυτό δεν είναι όμως αρκετό.
You and Me – ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Καρκίνος: Οι δικές σας οι καταστάσεις έχουν πολλά να πουν σε κάθε άνθρωπο που σας πλησιάζει ερωτικά. Δεν είστε τα ζώδια που χρειάζονται συστάσεις.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

chartomanteia-44

Λέων: Όσα έχουν ειπωθεί αυτές τις τελευταίες ημέρες μέσα στην σχέση, μόνο χαρά σας έχουν φέρει και πιθανόν προσεχώς και κάποιες δεσμεύσεις.
You and Me – ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρθένος: Έχετε πραγματικά βάλει γκολ στην καρδιά του ανθρώπου που αγαπάτε. Όλα τα άλλα θα τα φροντίσει η Αφροδίτη, μέσα στον οίκο σας από τις 10/07.
You and Me – ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Ζυγός: Ο άνθρωπος σας, σας έχει απογοητεύσει με αυτές τις μόνιμα ανώριμες συμπεριφορές. Εσείς μάλλον θα πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

taro-zodia-76

Σκορπιός: Αν θυμηθείτε τι έχετε περάσει στο παρελθόν σας, σίγουρα δεν θα θελήσετε να ξανα-μπλέξετε με κάποιον που δεν μπορεί ή δεν ξέρει πώς να σας σεβαστεί.
You and Me – ΔΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Τοξότης: Οι σχέσεις που έχετε με τους φίλους σας είναι οι πιο πολύτιμες καθώς όσοι σύντροφοι και να έχουν περάσει από την ζωή σας, αυτοί είναι πάντα εκεί.
You and Me – ΦΙΛΟΔΟΞΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Φώναξε με, και σου το ορκίζομαι θα έρθω!

zodia-88

Αιγόκερως: Το ταίρι σας, μάλλον θέλει να κάνει την μεγάλη ζωή, αλλά εσείς είστε σε μια άλλη φάση ζωής, που θέλετε μόνο την ηρεμία σας.
You and Me – ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ

Υδροχόος: Δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε κάποιον κοντά σας, μόνο με το να τον πιέζετε. Αν θέλει να προσφέρει κάτι περισσότερο θα το κάνει από μόνος του.
You and Me – ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

Ιχθείς: Αν ξέρετε τι πρέπει να αλλάξετε στον χαρακτήρα σας, κάντε το έτσι ώστε να μην χαλάει και η ερωτική ισορροπία μέσα στην σχέση σας.
You and Me – ΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.