Ερωτικό Φεγγάρι. Λάθος ή σωστό…θέλω να σε ξαναδώ!

fandasies_h_633_451

Ερωτικό Φεγγάρι. Λάθος ή σωστό…θέλω να σε ξαναδώ!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο…03-06/08

Κριός:

Από τα μέσα της νέας εβδομάδας, θα αρχίσουν να τρέχουν στην ερωτική σας ζωή, πολλές και σημαντικές εξελίξεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ακόμη και μέσα από τυχαίες επικοινωνίες – ανταμώματα.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

zodia-zvdia-22

Ταύρος:

Έχετε κάνει κάποιες υπερβολές αυτόν τον καιρό, στην σχέση σας και μάλλον το ταίρι σας έχει πληγωθεί. Από το επόμενο διάστημα, σίγουρα όλα θα έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Δίδυμοι:

Δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές, σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Ωστόσο, μην κλείνετε την πόρτα και μην απορρίπτετε νέα άτομα που θέλουν να σας πλησιάσουν περισσότερο.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

Καρκίνος:

Όσα έχουν γίνει μέσα στην ζωή του ανθρώπου σας, αυτό το τελευταίο διάστημα σας έχουν ανησυχήσει και μάλλον σας έχουν βάλει και σε πιο βαθιές σημαντικές σκέψεις.
You and Me – ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Λάθος ή σωστό…θέλω να σε ξαναδώ!

zodia-543

Λέων:

Έχετε καταφέρει μέσα στην εργασία σας, να έχετε ένα καλό όνομα και απόδοση. Αυτό μην το χαλάσετε ένεκα κάποιας ερωτοφιλίας με κάποιον συνάδελφο σας.
You and Me – ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Παρθένος:

Δεν παίζεται ποτέ με τα λόγια. Αυτό το νέο πρόσωπο που έχετε γνωρίσει το έχει καταλάβει και θέλει να σας πλησιάσει για να σας γνωρίσει με έναν πολύ σεβάσμιο τρόπο.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ

Ζυγός:

Έχετε κάνει πολλά δώρα στον εαυτό σας και το μεγαλύτερο θα είναι προσεχώς, να φύγετε μόνοι σας για διακοπές. Αυτό είναι καλό μόνο για τους ελεύθερους!
You and Me – ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σκορπιός:

Μπορείτε να είστε και πάλι με το πρόσωπο που αγαπάτε, κάτω από έναν δεσμό, αν τελικά και οι δύο σας πάρετε αποφάσεις που θα αφήνουν τα παλιά έξω από την πορεία σας.
You and Me – ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ

Τοξότης:

Έχετε μπερδευτεί και έχετε κάνει ένα σωρό λάθη προς τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θέλει να το συζητήσει άμεσα μαζί σας, έτσι ώστε να επανασυνδεθείτε.
You and Me – ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΙΛΩΝ

Αιγόκερως:

Όσα γίνονται μέσα στην επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει απλά να τα αψηφήσετε. Οι ματιές οι ερωτικές, μάλλον πιο πολύ παιχνίδι είναι παρά κάτι σοβαρό.
You and Me – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

zodia-88

Ερωτικό Φεγγάρι. Λάθος ή σωστό…θέλω να σε ξαναδώ!

Υδροχόος:

Το ταίρι σας, έχει κάποιο οικονομικό θέμα να λύσει. Από το τέλος του μήνα και μετά, όλα μεταξύ σας θα έρθουν και πάλι έτσι όπως ήταν παλιά, ίσως και καλύτερα.
You and Me – ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ιχθείς:

Αν ξέρετε ποιος τελικά θέλετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του το πείτε. Μπορεί να υπάρχει εγωισμός – λάθη στην μέση, αλλά είναι ο μόνος τρόπος επανένωσης.
You and Me – ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.