Ερωτικό Φεγγάρι. Μα εγώ σ’ αγαπάω, σε ζητάω!

κρονος-ζωδια-ερωτοσκοπιο-zwdia

Ερωτικό Φεγγάρι. Μα εγώ σ’ αγαπάω, σε ζητάω!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο…

Κριός: Κάθε μέρα διαπιστώνετε ότι υπάρχει πρόβλημα μέσα στην σχέση σας, και ότι όλα πρέπει να αλλάξουν. Αυτό σίγουρα και σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να γίνει μόνο από την μια πλευρά.

You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Είσαστε πια πεπεισμένοι ότι αυτός που έχετε δίπλα σας, είναι και ο άνθρωπος της ζωής σας. Αυτό όμως είναι κάτι, που θα πρέπει να βαραίνει μέσα στην δική του την καρδιά επίσης.
You and Me – ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δίδυμοι: Αν μπορείτε αυτές τις ημέρες να ξεκαθαρίσετε κάτι στον άνθρωπο σας, που τυχόν να σας έχει πειράξει, σαφώς και μπορείτε να το κάνετε και να βρεθούν και οι άμεσες λύσεις.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Καρκίνος: Αυτές τις ημέρες, με την αλλαγή ζωδίου, τον ανάδρομο Ερμή και την Έκλειψη, εσείς μην κάνετε κάποιο πείραμα, να πάτε πίσω στο παρελθόν σας. Ίσως και να έχουν αλλάξει κάποια πράματα.
You and Me – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

chartomanteia-44

Λέων: Μια σχέση για να λειτουργήσει σωστά, σίγουρα χρειάζεται η συνεισφορά και των δύο μερών. Στο τώρα μόνο τελικά εσείς είστε αυτοί, που δίνετε απλόχερα.
You and Me – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Ερωτικό Φεγγάρι. Μα εγώ σ’ αγαπάω, σε ζητάω!

Παρθένος: Μάλλον χρειάζεστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε, όλα αυτά που σας έχει πει ο σύντροφο σας, αλλά και να δείτε που θα μπορούσε αυτή η σχέση να οδηγηθεί.
You and Me – ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Ζυγός: Τα μάτια σας είναι καθρέφτης όλων αυτών που βιώνετε μέσα στην σχέση σας. Μάλλον τα δύσκολα. Εσείς ξέρετε που είναι τελικά το όριο σας.
You and Me – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ

zwdia - love

Σκορπιός: Δεν μπορείτε να κάτι περισσότερο από το να περιμένετε την απάντηση από τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που θέλετε να μάθετε για το μέλλον.
You and Me – ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Τοξότης: Μάλλον και πια δεν σας ενδιαφέρει να βρείτε τον τρόπο, για να προσελκύσετε τον άνθρωπο που κάποτε αγαπούσατε. Ίσως οι συνθήκες της ζωής σας να έχουν αλλάξει.
You and Me – ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αιγόκερως: Έχετε μπει σε μια λογική του να διορθώσετε περισσότερο τα οικονομικά σας και να αφήσετε τις ερωτικές ιστορίες, που τελικά μόνο σας αποσυντονίζουν από την περπατησιά σας.
You and Me – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

zodia-88

Ερωτικό Φεγγάρι. Μα εγώ σ’ αγαπάω, σε ζητάω!

Υδροχόος: Έχετε αφήσει τους άλλους να κάνουν την ζωή τους όπως θέλουν, και εσείς την δική σας όπως επιθυμείτε. Το παρελθόν πραγματικά τώρα δεν σας βοηθά σε τίποτα.
You and Me – ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ιχθείς: Οι μέρες μέχρι και που να φύγει ο Ιούλιος, σας δίνουν την ευκαιρία, για να μιλήσετε με κάποια πρόσωπα, και μαζί να παρθούν αποφάσεις για το μετά.
You and Me – ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.