Ερωτικό Φεγγάρι. Όπως και να έρθεις, σε θέλω!

κρονος-ζωδια-ερωτοσκοπιο-zwdia

Ερωτικό Φεγγάρι. Όπως και να έρθεις, σε θέλω!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Δεν υπάρχει λόγος, να ρωτάτε τους φίλους – κοινούς γνωστούς του ανθρώπου σας, για κάποια θέματα που μόνο τελικά αυτός μπορεί να σας απαντήσει.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ταύρος: Αν ξέρετε τι φταίει και η εργασία σας, έχει πέσει ή έχετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, τότε ενεργοποιηθείτε και βρείτε άμεσα λύσεις.
You and Me – ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Το ταίρι σας έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά εσείς του τα έχετε συγχωρέσει. Το να τα αναφέρετε όμως, δεν είναι και καθόλου ηθικό.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ

Καρκίνος: Σίγουρα δεν είναι όλες οι ώρες το ίδιο, άρα τώρα που ξέρετε ότι ο άνθρωπος σας, έχει κάποια προβλήματα, απλά δώστε του λίγο χρόνο.
You and Me – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

chartomantia-087

Λέων: Κανείς δεν ξέρει τι στην πραγματικότητα, έχετε μέσα στο μυαλό σας και τι θέλετε να κάνετε με την ερωτική σας ζωή, ούτε καν ο σύντροφος σας.
You and Me – ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Παρθένος: Υπάρχει γύρω σας ένα μόνιμο μυστήριο και αυτό είναι κάτι που έλκει απίστευτα πολύ, κάποιον από τον φιλικό – εργασιακό σας κύκλο.
You and Me – ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Όπως και να έρθεις, σε θέλω!

Ζυγός: Χάνεστε μέσα σε καυγάδες και παρελθοντολογία. Αυτός σίγουρα δεν είναι κα ο ιδανικός τρόπος, για να είστε πιο καλά με τον άνθρωπο σας.
You and Me – ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

taro-zodia-76

Σκορπιός: Αν έχετε χωρίσει προσφάτως, καλύτερα να πάρετε και εσείς μια χρονική ανάσα, έτσι ώστε προσεχώς να μπορέσετε να συζητήσετε μια επανένωση.
You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ

Τοξότης: Αυτά που θέλει ο άνθρωπος σας, να κάνει μέσα στην εργασία του, μάλλον σας βρίσκουν αντίθετους και δεν θέλετε όμως ακόμη, να του το πείτε.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΘΙΣΗ

Αιγόκερως: Σίγουρα κάτι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, μέσα στην οικογένεια ή την εργασία του ανθρώπου σας και για αυτόν τον λόγο, είναι λίγο απόμακρος.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ

zodia-88

Ερωτικό Φεγγάρι. Όπως και να έρθεις, σε θέλω!

Υδροχόος: Αν υπάρχει ένας νέος έρωτας, μέσα στην εργασία σας, καλό θα ήταν να μην τον εξελίξετε εντός λοιπόν αυτού του χώρου. Ήδη έχετε γίνει αντιληπτοί.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Ιχθείς: Μην κάνετε και τόσες πολλές ερωτήσεις σε έναν άνθρωπο που τώρα έχετε γνωρίσει. Ίσως και να πιέζεται μέσα από αυτό.
You and Me – ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.