Ερωτοσκόπιο 01/07 Κυριακή ωροσκόπιο

zwdia-love

Ερωτοσκόπιο 01/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Το μυαλό σας είναι απασχολημένο με οικονομικές ανησυχίες και υπάρχει λόγος για αυτό. Είναι μια καλή στιγμή για να κάτσετε μαζί με τον/τη σύντροφό σας και να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με τον προυπολογισμό σας. Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας; Τι γίνεται με το άμεσο μέλλον;

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και να στενοχωριέστε για κάτι που έχει γίνει και δεν ξεγίνεται. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας κάνατε ό,τι μπορούσατε. Ειλικρινά, ποιος θα μπορούσε να πει ότι οι προσπάθειές σας ήταν άσκοπες; Ακόμη δεν έχετε δει πού μπορεί να καταλήξει όλο αυτό. Μην τα παρατάτε!

Ζώδια Δίδυμοι

Οι σχέσεις είναι εύκολες – για τους άλλους. Απλά μιλάει ο κυνικός σας εαυτός τώρα. Η καρδιά είναι ένας μυς του σώματος αλλά και του πνεύματος. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει πιο ευέλικτη είναι να ξεκινήσετε να τη γυμνάζετε κατάλληλα.

Ζώδια Καρκίνος

Φαίνεται λες και όλες οι αλλαγές στη σχέση σας γίνονται όλες μαζί. Και δεν είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να το δείτε. Πρόκειται για συναισθηματικές αλλαγές, που είναι πολύ πιο βαθιές και μακροπρόθεσμες. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα, αλλά ούτως ή άλλως ποιος θέλει κάτι τέτοιο;

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Λίγο χουζούρεμα με τον/την αγαπημένο/η σας είναι στο πρόγραμμα σήμερα. Μην εκπλαγείτε εάν τα γεγονότα πάρουν μια παθιασμένη τροπή. Εξάλλου, λίγη αίσθηση εγγύτητας είναι το μόνο που χρειάζεται για να αρχίσει να αναπτύσεται ένα άλλου είδους θερμότητα ανάμεσά σας!

Ζώδια Παρθένος

Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι. Είναι δελεαστικό να υιοθετείτε μια διαφορετική προσωπικότητα, ακόμη και αν είστε σε μια σχέση (μερικές φορές ειδικά τότε). Ωστόσο, ο πραγματικός σας εαυτός είναι πολύ πιο ακαταμάχητος από οποιονδήποτε άλλο ρόλο θα μπορούσατε να υποδυθείτε.

Ερωτοσκόπιο 01/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Κάτι καινούργιο – είτε πρόκειται για κάτι στο περιβάλλον εργασίας σας είτε για κάτι πιο δημιουργικό – είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να αναζωογονήσετε λίγο τη σχέση σας. Η ενέργεια που θα πάρετε από αυτό το καινούργιο εγχείρημα θα ανεβάσει τα επίπεδα του πάθους μεταξύ σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Νέες αστρολογικές επιροοές ανανεώνουν την εμπιστοσύνη σας στη σχέση που έχετε. Ο/Η αγαπημένος/η σας βλέπει τις πλήρεις δυνατότητές σας. Καλά θα κάνετε να ακούσετε και να επεξεργαστείτε καλά αυτά που θα σας πουν. Οι συμβουλές τους μπορεί να είναι ιδιαίτερα εύστοχες.

Ζώδια Τοξότης

Θυμάστε αυτό το ρητό που λέει ότι ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει; Αν ο/η αγαπημένος/η σας κάνει κάτι που σας τρελαίνει, μιλήστε. Αν δεν το κάνετε πώς θα διορθωθεί κάτι;

Ζώδια Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας θα πάρουν μια τροπή προς το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή, μια από τις καλυτερες ικανότητές σας είναι ότι μπορείτε να εκτιμήσετε με ακρίβεια το ρίσκο σε κάθε εγχείρημα που αναλαμβάνετε και το αν τελικά το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσπάθειες σας.

zodia-098

Ερωτοσκόπιο 01/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ξαφνικά συνειδητοποιείτε πόσο πολλά σημαίνει για εσάς ο/η αγαπημένος/η σας και πόσο πολύ δεδομένο/η τον/την θεωρούσατε τώρα τελευταία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συζήτηση ή κάποιο άσχετο σχόλιο για να δείτε την αλήθεια.

Ζώδια Ιχθύες

Λίγο μυστήριο θα φέρει το πάθος πάλι πίσω στη σχέση σας. Κάποιες λάγνες ματιές, λίγο πετάρισμα στα βλέφαρα – αυτά τα κόλπα μπορεί να φαίνονται ξεπερασμένα, αλλά υπάρχει κάποιος καλός λόγος που χρησιμοποιούνται από παλιά. Έχουν αποτέλεσμα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera