ερωτοσκόπιο 03/07 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-14414

ερωτοσκόπιο 03/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Να είστε ειλικρινείς με τα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς – η αμεσότητα είναι κομμάτι αυτού που κάνει τη σχέση μεταξύ σας να λειτουργεί. Εάν διατηρείτε διαρκώς αυτή την πρακτική και την εφαρμόζετε τακτικά, θα μπορέσετε να βελτιώσετε την τρέχουσα κατάσταση πιο γρήγορα από όσο νομίζατε ότι είναι εφικτό.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μπορεί να πνίγεστε στη δουλειά, αλλά αυτό δεν θα κάνει το ζήτημα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα η σχέση σας πιο εύκολο να επιλυθεί. Η σκέψη του να έρθετε αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα είναι πολύ πιο τρομακτική από το ίδιο το πρόβλημα. Οπότε ασχοληθείτε με αυτό επιτέλους!

Ζώδια Δίδυμοι

Φροντίστε τις πρωταρχικές σας ανάγκες πριν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας προχωρήσετε σε κάτι όχι και τόσο απαραίτητο. Βοηθάει αν κάνετε μια λίστα. (Και ναι, καλό θα ήταν να την ελέγξετε δυο φορές μόνο και μόνο για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι από την αρχή).

ερωτοσκόπιο 03/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή η διάσταση απόψεων πραγματικά σημαίνει αυτό που νομίζετε; Εντάξει… Ψηφίσατε διαφορετικά στις προηγούμενες εκλογές. Στα θέματα που πραγματικά μετράνε σε μια σχέση και καθορίζουν το μέλλον της, εσείς οι δύο είστε απόλυτα συμβατοί.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Θυμάστε πώς κάνει την είσοδο της η Μαίρη Πόππινς, κατεβαίνοντας από τον ουρανό με την ομπρέλα; Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε έτοιμοι να κάνετε μερικές λαμπρές και ξεχωριστές ανακαλύψεις, τόσο ξεχωριστά όσο και μαζί. Γιούπι – θα διασκέδασετε πολύ!

Ζώδια Παρθένος

Μερικές φορές μια σοβαρή κατάσταση έχει μόνο μια σωστή αντίδραση: το γέλιο. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να σοκαριστεί αρχικά, αλλά μόλις ξεκινήσετε, θα μπορέσει να δει την κωμικοτραγική πλευρά του πράγματος. Αρχίστε να γελάτε και η προοπτική σας θα αλλάξει.

Ζώδια Ζυγός

Στην εργασία σας ίσως είστε αφεντικό (ή έστω κάτι πολύ κοντινό σε αυτό) αλλά στο σπίτι χρειάζεστε μια πιο συνεργατική προσέγγιση. Είναι δύσκολο να θυμάστε κάθε φορά να αλλάζετε ρόλους και ταχύτητες, αλλά αξίζει η προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσετε την ηρεμία και την ισορροπία.

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Είναι δελεστικό να αφήσετε τον έρωτα να εισβάλλει στην δουλειά σας αλλά δεν είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό να μιλάτε συνεχώς στο τηλέφωνο και να λέτε γλυκόλογα. Λίγη περισσότερη διακριτικότητα και ιδιωτικότητα θα κάνει καλό και στους δύο.

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να είναι σκληρό όταν βλέπετε τα άλλα ζευγάρια να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους αλλά δεν είστε σίγουροι για το εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε έτοιμοι για αυτό. Μην πιεστείτε για κάτι που αισθάνεστε ότι δεν είναι σωστό για εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Το να βρείτε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τον έρωτα μπορεί να είναι δύσκολο. Το ωραίο σε αυτό το παζλ είναι ότι μπορείτε να χαλάτε και να φτιάχνετε τα κομμάτια με όποιον τρόπο θέλετε κάθε φορά – δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος.

astrologia

ερωτοσκόπιο 03/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Μήπως παίρνετε τις λάθος απαντήσεις από τον/τη σύντροφό σας επειδή κάνετε τις λάθος ερωτήσεις; Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να μάθετε. Αναδιατυπώστε την ερώτηση προκειμένου να πάρετε μια απάντηση που θα σας καλύπτει.

Ζώδια Ιχθύες

Εσείς οι δύο έχετε προσπαθήσει πολύ, οπότε γιατί απλά δε χαλαρώνετε για να δείτε τι θα αποφέρει όλη αυτή η σκληρή δουλειά; Σκεφτείτε το με όρους κηπουρικής – έχετε φυτέψει το σπόρο, έχετε λιπάνει το έδαφος και έχετε ποτίσει το χώμα. Τώρα απλά περιμένετε να μεγαλώσει και να ανθίσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot