ερωτοσκοπιο 03/12 Κυριακή ωροσκοπιο

ζωδια-αστρολογια-1-zodia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 03/12 Κυριακή ωροσκοπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Είναι γενικά καλή στιγμή να εκφράσετε την άποψή σας ελεύθερα. Δεν θα ανέχεστε πλέον κάποιους περιορισμούς. Το μυαλό σας έχει κουραστεί και σας ζητά να ξεφύγετε και να αναζητήσετε ξεκούραση. Να τρώτε περισσότερα λαχανικά.

 

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η αυτοπεποίθησή σας θα κάνεις τους άλλους να ζηλεύουν και ίσως οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις. Κάποιες απρόσμενες ορμές και τάσεις ίσως σας κουράσουν. Μην το παρακάνετε σωματικά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Έχετε την εύνοια των γύρω σας οπότε εκμεταλλευθείτε το και απολαύστε το. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την κατανάλωση του φαγητού. Θα πρέπει επίσης να χαλαρώσετε και σωματικά.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η Σελήνη ενισχύει τις προσωπικές σας συζητήσεις. Είναι καιρός να προχωρήσετε τις σχέσεις σας προσεκτικά. Ένα συναίσθημα κούρασης περιορίζει τις δραστηριότητές και το πρόβλημα εντοπίζεται στο φαγητό. Η έλλειψη βιταμινών ίσως είναι ακόμα ένας λόγος.

Ωροσκόπιο Λέων

Θα αισθάνεστε πιο άνετα με τον εαυτό σας και θα τ αντιλαμβάνεστε. Μην πιέζετε καταστάσεις και αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία τους. Οι άλλοι θα είναι εμπόδια στην ζωντάνια σας. Οι γύρω σας ζητούν πολλά από εσάς ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεστε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ίσως δεχθείτε πολλά τηλεφωνήματα σήμερα. Τα πράγματα προχωρούν καλά. Μην διστάσετε να διαπραγματευτείτε και προχωρήστε σε λεπτομέρειες. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσετε ένταση γύρω σας προχωρώντας. Χαλαρώστε και βάλτε προτεραιότητες.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Θα δεχθείτε μεγάλη ικανοποίηση αν είστε χρήσιμοι και μπορέσετε να επηρεάσετε καταστάσεις παραγωγικά. Θα αισθάνεστε κουρασμένοι. Υπάρχει ένταση γύρω σας οπότε πρέπει να χαλαρώσετε.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ζωή θα είναι πιο ήρεμη καθώς ένα πρόβλημα να επιλυθεί. Θα είστε πολύ πιο χαλαροί από ότι νομίζατε. Δεν είστε μακριά από την υπερκόπωση. Σκεφθείτε τον εαυτό σας και κάντε ότι μπορείτε για να ξεκουραστείτε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Έχετε απορροφηθεί από τις υποχρεώσεις σας και δεν πρέπει να αφήνετε τον εαυτό σας έτσι. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και ταυτόχρονα να σκεφθείτε κάποια πράγματα αναλυτικά.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η ακρίβεια των ιδεών σας θα είναι ενθαρρυντική. Εκφραστείτε ξεκάθαρα και θα γίνετε κατανοητοί. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην υπερβάλλετε με την κατανάλωση κάποιων ουσιών καθώς είστε γενικά επιρρεπείς, είτε πρόκειται για χάπια, για αλκοόλ ή ακόμα και για γλυκά. Να είστε προσεκτικοί.

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η μακροπρόθεσμη οπτική σας γίνεται πιο καθαρή και θα μπορείτε να τα δείτε όλα πιο ξεκάθαρα. Ελέγχετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και θα βελτιώσετε την ενέργειά σας. Η βελτιωμένη φυσική σας κατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι ελέγχετε καλύτερα τα αποθέματά σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η χαλαρότητα της ατμόσφαιρας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες ανησυχίες και να αποφύγετε εμπόδια. Εκμεταλλευθείτε την και απομακρύνετε συνήθειες που είναι βασισμένες σε λάθος υπολογισμούς. Υπάρχουν κάποια κενά στον υγιή τρόπο ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75