ερωτοσκοπιο 05/12 Τρίτη ωροσκοπιο

ζωδιο-zwdia-ερωτικο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 05/12 Τρίτη ωροσκοπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Το ταλέντο σας ως μεσολαβητής θα είναι πολύ χρήσιμο για να ξεκαθαρίσετε τις διαμάχες που υπάρχουν γύρω σας. Η υπερβολική συμπεριφορά σας σάς κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια. Περιορίστε τις ορμές σας ή βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε μετά.

 

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-zvdia-22

Θα αντιληφθείτε ότι είχατε δίκιο που παραμείνει σταθεροί στις θέσεις σας. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας. Θα πρέπει να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας ώστε να χαλαρώσετε πνευματικά και αυτό σας λείπει τώρα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Θα είστε πρόθυμοι να πλησιάσετε τον κύκλο σας. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας καθορίζουν. Εξαντλούν την ενέργειά σας. Θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά ώστε να ενισχύσετε το ηθικό σας.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Θα κινητοποιηθείτε από τα νιάτα να προχωρήσετε μπροστά και να απελευθερώσετε τον εσωτερικό ενθουσιασμό σας. Οι δραματικές αλλαγές σας στον καθημερινό ρυθμό σας σάς αφήνουν με εκνευρισμό. Παραδεχθείτε ότι προκαλείτε την τύχη σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Οι συμβουλές από τους άλλους θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια οπότε να είστε έτοιμοι να ακούσετε. Το μυαλό σας τείνει προς την ρουτίνα. Θα πρέπει να ξεκουραστείτε στο σπίτι σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς και θα το ανακαλύψετε. Είναι καιρός να αναζητήσετε αξιόπιστη υποστήριξη. Αν αφήσετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης σας θα μπορέσετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να επικεντρωθείτε σε ότι σας αρέσει πραγματικά.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Θα είναι μια δυναμική ημέρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε και πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα σημαντικά ώστε να μην εξαντληθείτε. Είστε είτε πολύ ενθουσιασμένοι είτε βαριέστε. Συνεχίζετε όμως. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία στην καθημερινότητά σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Οι αναθεωρήσεις που κάνετε σας ενθαρρύνουν να υιοθετήσετε νέες και βαθύτερες αξίες. Ένα κύμα κούρασης σας οδηγεί στην σωστή κατεύθυνση. Ένα ήσυχο απόγευμα θα είναι ιδανικό οπότε χαλαρώστε μαζί με μερικούς φίλους.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Θα κάνετε ένα λάθος στην κρίση σας. Σκεφθείτε δύο φορές πριν ζητήσετε πληροφορίες από τους γύρω σας. Συζητήστε το. Θα πρέπει να χαλαρώσετε αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο. Σκεφθείτε τον εαυτό σας. Θα πρέπει να ηρεμήσετε και να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Οι σκέψεις σας στρέφονται στις πιο σοβαρές πλευρές της ζωής. Κάντε ένα διάλειμμα. Θα είστε σε εξαιρετική φόρμα. Αυτό που χρειάζεστε είναι να είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες των υπερβολών σας και να έχετε πιο ισορροπημένη προσέγγιση απέναντι στην ενέργειά σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Είστε πιο ήρεμοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτή η εσωτερική σας ηρεμία θα σας φέρει απαντήσεις σε κάποια σημαντικά ερωτήματα. Ότι σχετίζεται με τον αέρα θα ενισχύσει την ενέργειά σας. Θα πρέπει να κινηθείτε και να γίνετε πιο ευέλικτοι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Οι γύρω σας θα εκπλαγούν από την αποφασιστικότητα που έχετε δείξει για να φθάσετε τους στόχους σας. Οι μυς και το ηθικό σας θα πρέπει να χαλαρώσουν. Φορτίστε τις μπαταρίες σας ασχολούμενοι με μια δημιουργική δραστηριότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22