ερωτοσκόπιο 06/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia-ερωτοσκοπιο-ζωδια-zodia

ερωτοσκόπιο 06/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Ναι, αυτά που έχετε να πείτε είναι εξωφρενικά, αλλά όσο πιο πολύ το επεξεργάζονται, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν ότι όλα βγάζουν νόημα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αν δεν μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε, συμμετέχετε κι εσείς σε ό,τι κάνουν. Το καλό με το να παραδίνεστε είναι ότι ξαφνικά βρίσκεστε με το μέρος του νικητή. Καιρός ήταν!

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε απίστευτα προσαρμοστικοί. Είστε ικανοί να περάσετε από μια φάση εργασιακής τρέλας σε ένα φλερτ εν ριπή οφθαλμού. Καταφέρνετε να κρατάτε τον/τη σύντροφό σας σε εγρήγορση και σίγουρα ποτέ δε βαριέται κανείς μαζί σας!

Ζώδια Καρκίνος

Το να αναμασάτε διαρκώς κάποια πρόσφατα γεγονότα δεν είναι δίκαιο ούτε για εσάς ούτε για τον/τη σύντροφό σας. Αναγνωρίστε αυτά που έχετε αποδεχτεί και οι δύο και τότε θα μπορείτε να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

ερωτοσκόπιο 06/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Δοκιμάστε να προσεγγίσετε ανορθόδοξα κάποιο παλιό ζήτημα που σας απασχολεί. Αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας για παράδειγμα μαλώνετε διαρκώς για το ποιος θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, καταφύγετε σε λύσεις του τύπου να το ρίξετε κορώνα-γράμματα, να παίξετε πέτρα-μολύβι-ψαλίδι-χαρτί ή το παιχνίδι των 20 ερωτήσεων για να βρείτε ποιος θα το κάνει.

Ζώδια Παρθένος

Αυτό που νομίζατε κάποτε ότι ήταν μειονέκτημα στον χαρακτήρα του/της συντρόφου σας, όσο το σκέφτεστε είναι μάλλον εξαιρετικό πλεονέκτημα. Κάτι τέτοιο δεν σας δείχνει ότι ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει; Το σύμπαν σας φέρνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Ζώδια Ζυγός

Οι αντικρουόμενες απόψεις που έχετε με τον σύντροφό σας δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι να νομίζετε ότι όλοι οι άλλοι έχουν την τέλεια σχέση εκτός από εσάς. Οι συγκρούσεις είναι κάτι φυσιολογικό και υγιές. Το μόνο μη υγιές είναι να σκέφτεστε ότι αυτό που έχετε μεταξύ σας δεν είναι φυσιολογικό.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Κανένας δεν ξέρει τον/την αγαπημένο/η σας όπως εσείς. Παρά ταύτα θέλετε να σας εκπλήσσουν πότε-πότε. Είναι δυνατόν να αισθάνεστε και με τους δύο τρόπους για τον/την αγαπημένο/η σας; Φυσικά! Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που ο έρωτας είναι τόσο διασκεδαστικός.

Ζώδια Τοξότης

Αν τους αφήσετε, ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας βοηθήσει με μερικά βαρετά καθήκοντα. Το μυστικό είναι να είστε απόλυτα ειλικρινείς σε σχέση με το τι χρειάζεστε, αλλά να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις. Να σκέφτεστε τους άλλους, να είστε δημιουργικοί και οι δυο σας θα βρείτε τον τρόπο.

Ζώδια Αιγόκερως

Σταματήστε να υποβάλλετε σε τόσο μεγάλη πίεση τον εαυτό σας ώστε να κάνετε πάντα το σωστό, ιδιαίτερα σε αυτή τη σχέση. Εσείς και ο/η σύντροφός σας ακόμη προσπαθείτε να κατανοήσετε κάποια πράγματα ο ένας για τον άλλον αλλά και πάλι όλα τα ζευγάρια περνάνε από αυτή τη φάση – όλα στην ώρα τους.

zodia-098

ερωτοσκόπιο 06/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Σκαλίσατε  ποτέ μια πληγή που ήταν ακόμη ανοικτή; Αυτό το κακάδι μπορεί να καλύπτει κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό, οπότε αφήστε το όπως έχει και μην το πειράζετε. Εσείς οι δύο θα πρέπει να δώσετε σε αυτή την κατάσταση περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει.

Ζώδια Ιχθύες

Το να μπορείτε να πάρετε μια απόφαση είναι εξίσου σημαντικό με την απόφαση αυτή καθ’ αυτή, ιδιαίτερα εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας αμφιταλαντευόσασταν για αυτό το θέμα. Σε σχέση με αυτό, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66