ερωτοσκόπιο 07/07 Σάββατο ωροσκόπιο

love

ερωτοσκόπιο 07/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Μην παραβλέψετε αυτή την αντίδραση πάνω στην ένταση της στιγμής. Η συναισθηματική σας αναστάτωση σας αποκαλύπτει πραγματικά αυτό που υπάρχει στην καρδιά σας. Ωστόσο καλό θα ήταν να δείξετε προσοχή: το μήνυμα είναι κάτι διαφορετικό από τον αποστολέα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια διαφωνία είναι να πείτε δυο απλές λέξεις: μίλησέ μου. Και αφού τις πείτε, πραγματικά ακούστε τον άλλον, ενώ περιμένετε τη σειρά σας να μιλήσετε. Αυτή η τακτική κάνει θαύματα.

Ζώδια Δίδυμοι

Οι ανάμεικτες μεταφορές, τα εσωτεριστικά παραδείγματακαι οι εξαιρετικά βαριές φιλοσοφικές συζητήσεις μπορεί να είναι διασκεδαστικά μερικές φορές, αλλάαν προσπαθείτε να πείτε κάτι στον/στην αγαπημένο/η σας καλό θα ήταν να εκφράσετε την αλήθεια των συναισθημάτων σας: τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ζώδια Καρκίνος

Ένα σέξι ρούχο θα ενθουσιάσει τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά αν πραγματικά θέλετε να τον/την εντυπωσιάσετε, δοκιμάστε να αρχίσετε μια καλή συζήτηση μαζί του/της. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα ωραίο μυαλό και καλό τρόπο έκφρασης.

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Ο έρωτας δεν έχει λογική και δεν μπορείτε να πείσετε με επιχειρήματα τον εαυτό σας να σταματήσει να αισθάνεται με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Οπότε, όταν βρίσκεστε να αναρωτιέστε για τη σχέση κάποιου φίλου σας και κάνετε κάθε λογής εικασίες, βάλτε ένα φρένο σε αυτό.

Ζώδια Παρθένος

Είστε παρόντες αλλά δεν σας λαμβάνουν υπόψη; Έχετε πολλά ερωτήματα τώρα στο μυαλό σας πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είστε λίγο αφηρημένοι όταν ο/η σύντροφός σας σας κάνει μια ερώτηση ή προσπαθεί να σας εμπλέξει σε μια συζήτηση.

ερωτοσκόπιο 07/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Οι καλές προθέσεις δεν κρύβονται ακόμη και με τις πιο αδέξιες εκτελέσεις. Οπότε συγχωρέστε και ξεχάστε αν ξέρετε ότι η πρόθεση του/της συντρόφου σας ήταν να σας ευχαριστήσει. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, μπορείτε να καταλάβετε ποιο ήταν το νόημα.

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Ναι, έχετε να κάνετε μια δύσκολη επιλογή αλλά σκεφτείτε και αυτή τη νέα άποψη: Αυτό που είναι το καλύτερο για εσάς, μπορεί να καταλήξει να είναι το καλύτερο για όλους μακροπρόθεσμα. Αν μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας, θα βελτιωθεί και η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας.

Ζώδια Τοξότης

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να ξαφνιαστεί από το πρόσφατο πρακτικό σας πνεύμα. Επίσης, είναι ενθουσιασμένοι. Εξάλλου, ήξεραν ότι είστε τύπος του ό,τι βρέξει ας κατεβάσει αλλά του προγραμματισμού; Πόσες πλευρές έχετε;

Ζώδια Αιγόκερως

Εσείς λέτε το ένα και ο/η σύντροφός σας το άλλο. Αντί να μαλώνετε για το ποιος έχει δίκιο, δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε και αν το ξεχάσετε; Θα είναι κάτι πολύ πιο παραγωγικό (και ευχάριστο).

astrologia

ερωτοσκόπιο 07/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να ρίξετε τη γοητεία σας και το νούμερο ένα μέρος είναι εκεί που πάει ο/η σύντροφός σας. Τα ανεξάρτητα ζώδια όπως εσείς χρειάζονται πολύ χώρο για να κινηθούν. Όσο περισσότερο βγαίνετε εκεί έξω, τόσο πιο ελεύθεροι αισθάνεστε.

Ζώδια Ιχθύες

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε στην καλύτερή σας φάση όταν βρίσκετε τρόπους για να βοηθήσετε τους άλλους ανθρώπους. Μήπως μπορείτε να πάτε με το ποδήλατο στη δουλειά ή να αγοράσετε υβριδικό αυτοκίνητο; Μήπως να πείσετε τον γείτονά σας να κάνει ανακύκλωση; Επεξεργαστείτε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66