ερωτοσκοπιο 07/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

ερωτικη-αστρολογια-zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 07/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και υπάρχει κίνδυνος να μιλήσετε χωρίς να σκεφθείτε. Η ενέργειά σας θα κατευθύνεται ομαλά προς τις συζητήσεις με τους γύρω σας. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε.

 

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-zvdia-22

Θα πρέπει να χαλαρώσετε. Περάστε χρόνο χωρίς να κάνετε τίποτα. Θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων αύριο. Αν αφήσετε πίσω σας κάποιες παλιές συνήθειες θα αντιληφθείτε ότι είστε πιο χαλαροί.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η παρέμβαση ενός συναδέλφου θα σας βοηθήσετε να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο που είναι σε εξέλιξη και το οποίο σας ταλαιπωρεί. Θα βελτιώσετε την φόρμα σας αν αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Θα πρέπει να προχωρήσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και θα μπορέσετε να βρείτε έναν τρόπο να γίνετε κατανοητοί χωρίς πρόβλημα. Είστε σε καλή φόρμα και η ενέργειά σας ισορροπείτε. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να επανεξετάσετε την υγεία σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Κάποιες απρόσμενες επιλογές για το μέλλον σας είναι τώρα διαθέσιμες. Να είστε ανοιχτοί στο τι συμβαίνει και μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν. Η ταλαιπωρία που αισθάνεστε είναι ένα σημάδι ότι προκαλείτε την τύχη σας. Ξεκουραστείτε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η δράση θα σας οδηγεί σήμερα αλλά θα πρέπει να ξεκουραστείτε. Το σώμα σας θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Ακούστε το ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποιες αδυναμίες που υπάρχουν και σας κρατούν πίσω.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οδηγείστε από την διαίσθησή σας. Δεν θα απογοητευθείτε σήμερα. Η ανάγκη σας για κίνηση θα οδηγηθεί σε μια αθλητική δραστηριότητα και αυτό θα ρυθμίσει και την όρεξή σας. Να είστε προσεκτικοί με την διατροφή σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Δεν θα έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να κάνετε πίσω καθώς πρέπει να δράσετε γρήγορα. Προσέξτε τα ρεύματα και τις αλλαγές στην θερμοκρασία. Θα πρέπει να φροντίσετε να κοιμηθείτε για να ξεκουραστείτε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να χαλαρώσετε ώστε να απομακρύνετε την ένταση. Θα πρέπει να αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις που εξαντλούν την ενέργειά σας. Θα κερδίσετε, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο διαλογισμός θα είναι καλός για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορείτε να βασιστείτε στην σταθερότητα και την εμπιστοσύνη σήμερα. Να είστε ειλικρινείς ώστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τους γύρω σας σήμερα. Θα είστε σε εξαιρετική φόρμα γενικά αλλά προσέξτε την ζάχαρη. Θα βελτιώσετε την ενέργειά σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ο απόλυτος τρόπος σας σάς οδηγεί να δοκιμάσετε τους γύρω σας και να λειτουργήσετε διαφορετικά. Ελέγξτε την υπερπροσπάθειά σας. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να γευθείτε τις απολαύσεις της ζωής σας στο έπακρο. Μην μένετε πίσω.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το μυαλό σας είναι χαλαρό και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα εμπόδια. Θα σκεφθείτε τα πάντα διαφορετικά σήμερα και αυτό θα σας φέρει τύχη. Θα πρέπει να πάρετε χρόνο ώστε να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Ο ύπνος θα σας κάνει καλό.

zodia-zvdia-22